Ha új történetet írsz, akkor az már inkább legyen kidolgozott, párbeszédekkel, leírásokkal teli sztori, amiben vagy a főhős szemében írod le a cselekményeket, vagy te meséled el E/3-ban. És most tényleg nem akarlak megsérteni, de ez a fiktív történetek fórumszál szerintem inkább a regényszerű sztorik miatt létezik. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne így írj, csak ezeregy történetet le lehetne írni így végigjátszásszerűen, tudod? És így az látszik, hogy hasadra ütsz, kitalálsz pár karaktert, egy nagyon alap sztorit (na, jó annyira nem alap), és leírod, kb. 4-5 sorban és kész! Most véletlenül sem fikázni szeretnélek, csak jó lenne látni egy kerek történetet, párbeszédekkel, ugyanis ha van egy remek sztorid, és szépen, regényszerűen megírod (no, persze hibák nélkül), akkor egy nagyszerű fiktív történet lesz az eredmény, és én (a köcsög, aki mindenbe beleköt) is elégedett leszek. Ha kell egy kis ihlet, olvasd el az IRBK-t, NikitaDragovich írását vagy a Dirty Money nevű mesterművet. Nem akartalak egy fikarcnyit sem megbántani, ha mégis sikerült, akkor előre is elnézést kérek, és hidd el, én csak segíteni szeretnék!