Hozzászólás
Szerző: balint668 » 2011. 11. 03. 13:24
Szóval...ez inkább azokhoz szól,akik látták az új trailert,és le is tudták forditani.
A nyugdijba vonúlt férfi,aki beszél,elmeséli,hogy az időjárás miatt jött ide,meg szép háza van,stb.Mesél még a fiairól is,jól kivehetően bűnözők.Na most!Van egy szerintem nagyon logikus elképzelésem a történettel kapcsolatban,de érdekes módon,ezt a verziót még sehol,semelyik fórumon nem láttam egy embertől sem.Szerintem: aki beszél a trailerben,a nyugdijas fószer,az lehet Tommy a VC-ből,vagy Claude a GTA 3-ból megöregedve,de lehet egy teljesen új alak.szerintem ez a 3 variáció van.Tegyük fel,hogy Tommy Vercetti az,és átköltözött Los Santosba,és kivételesen most nem őt(a trailerben a mesélőt) kellesz alakitani,hanem a fiát/fiait (mivel felröppent a hir is,hogy több karaktert irányitunk majd),akikről mesélt a trailerben.Ez szerintem a trailer alapján teljesen nyilvánvaló...szerintem nem valószinű,hogy egy kiöregedett veteránt fogunk irányitani,és az előzetesben folyton ez a 3 karakter volt (az idős férfi+ 2 fiatalabb srác,egy kopasz,meg egy feka,akik feltehetően a fiai) .Na szóval mit szóltok ehez? várom a véleményeiteket!