3. rész- folytatás
Nos mivel Johnny lerendezte ügyeit, haza ment és várta Thomast. De eközben Thomas:
-Honnan szerezek én autót? - gondolta magában
Sétálgatott, és egyszer csak talált egy autókereskedőt, bement:
-Jónapot! -mondta Thomas
-Sép napot nekhed is édhes fiacskhám há mivel szolgálhhhatok?- nyögte ki nehezen
-Hát én egy szép autót keresnék. - mondta Thomas
-Ohh, érthem jöjjhön csakh vahn itt sokh autóóó. És milyet akarna? mert vahn itt ilyhen szhép tethő nélküli, dhe ha vahn pénhze tethőre akkor vahn ilyhen tethős is .-mondta az autókereskedő
-Hát nem is tudom legyen inkább egy kék Sultan, ha lehet. -szólott Thomas
-Ahh jahh, jahh vahn itth azh is. -mondta az autókereskedő
Odamentek a csodálatos kék sultanhoz és erre Thomas:
-Huhh ez nagyon szép, és mennyi lesz?
-Háth ez itt 5000 dollhár.-mondta az eladó
-Ohh de csak 1000 dolcsim van.- mondta Thomas szomorúan
-Akkhor magánhak mah nemh leszh újh kocshija, Naaahhh TAKHARODJONH!!- mondta dühösen az eladó
-Dehogynem!!- szólott Thomas és fellőkte az eladót, bepattant a kocsiba és elhajtott. Thomas éppen a házuk felé vette az útat amikor látta hogy üldőzik:
-Álljál meg!!- szóltak egyik kocsiból
-Kik ezek?? Terroristák? Mazoisták??? Mazoista Terroisták????!!- kérdezte Thomas megijedve
Eljutott Thomas a házukhoz ahhol magyarázat nélkül felkapta Johnnyt csak egy ennyit szólt:
-Majd út közben elmagyarázom, na szálj be!!
Elindultak, üldözték őket de amikor ugy tűnt hogy lerázták őket akkor Thomas elkezdte meséli, hogy hogyan történt:
-Na az ugy volt, hogy megakartam venni ezt a kocsit de nem volt pénzem rá.. - mondta Thomas de Johnny közbe vágott.
-Úristen! te elloptad?? nem elég hogy azt a koldust is lefejeltem és meghalt?! De te megölted az eladót??- kérdezte Johnny megszeppenve
-Mii?? Dehogy öltem meg. Várd már meg hogy végig mondjam.- mondta Thomas
-Ja jólvan mondjad csak.- mondta Johnny megnyugodva
-Na akkor, fellőktem és elloptam az autót aztán nem tudom hogy ezek hogy kerűltek ide.- mondta Thomas
-Áhhh, uhh - szóltak mindketten
Nézték hogy mi történt, és erre látják, hogy nem rázták le az üldőzőket:
-Vedd át a kormányt. - szólott Thomas
Johnny átvette a kormányt, Thomas meg átült Johnny helyére:
-Hol vannak a fegyverek?- kérdezte Thomas
-Mik? Jahh ott a kesztyűtartóba.-mondta Johnny
-Jólvan, de minek vettél hármat??- kérdezte meglepődően Thomas
-Jahh hát te jobban lősz ezért neked vettem 2-őt, magamnak meg egyet. - magyarázta Johnny
Thomas ezután nem szólt semmit csak kihajolt az ablakon, és az első lővést leadva már egy kocsi gumiját ki is lőtte. De még ketten voltak ezeket már nem tudta kilőni mert túl kemény volt a kocsijuk, de mi guminkat kilődték és letérittetek, kiszáltak az autóból:
-Ti meg miért loptátok el ezt az autót?!- szólt a banda egyik tagja
-Mi? Mi.... azért loptuk el..... - mondta Thomas
-Nyögd már ki!- szólt a banda feje
-Azért mert nem volt pénzünk, hogy kifizesük!- szólt Johnny
Erre a mondtatra felnevetett a banda és szólt a banda feje:
-Nos engem Frank-nek hivnak. De a barátaimnak csak Franky - szólt Frank a banda feje
-Rendben van, de ezt most miért mondta el nekünk?- kérdezte Johnny
-Nos elmagyarázom: mi akartuk ellopni ezt a kocsit de ti megelőztettek ebben, szóval csak azt szeretnék, hogy csatlakozatok a bandánkba- mondta Franky
-Hmmm, Johnny?- kérdezte Thomas
-Felőlem rendben van.- mondta Johnny
-Jólvan, Franky, csatlakozunk a bandába, de mi is volna ennek a bandának a neve?- kérdezte Thomas
-Forrio street family.- mondta Franky
Beszáltak a kocsikba, Johnny és Thomas a sultanba, és elindultak a banda törzs helyére...
És, hogy mi fog történni ott az majd a következő részben kiderül!