Synitka írta:Házat mint eddig is becserélni lehet. A rooftop rumble-nak meg annyi
Most olyan nehéz lett mint a többi ilyen szintű.
Ez érdekes, nálam működik, hogy egyszerre két apartmanom is lehet, van is és nem kellett becserélnem az elsőt, hogy megkapjam a másodikat, mint a frissítés előtt.
Nos, ha megengeditek, véleményezem a mai High Life frissítést. Azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik! A négy új jármű közül a Pegassi Zentorno tetszik a legjobban, a Rockstar gyönyörűen modellezte le a Lamborghini Sesto Elementót, már nagyon hiányzott egy ilyen király jármű a játékba. Az új fegyvernek is örülök, gyilokeszközökből sosem elég, főleg egy GTA-ban. Ami meg kizárólag a GTA Online-t érinti, az új luxusapartmanok közül sajnos egyiket sem tudtam megvenni, viszont a 100 000$-ból annyira még futotta, hogy kipróbáljam az újdonságot és vegyek még egy apartmant a meglévő mellé. Jó, hogy végre lehet két házad is. Plusz nem tudom, hogy megfigyeltétek-e, de a sztorimódban amikor egyik karakterről átváltottam a másikra, akkor nem az alap (karakterspecifikus) kocsija parkolt az utcán, ahogy a frissítés előtt, hanem az a kocsi, amit legutóbb használtam (ebben az esetben a Zentorno). Na de akkor most jöjjön egy kis hideg zuhany: lassan egy év elteltével még mindig nem sikerült megoldani azt a hibát a sztorimódban, hogy a ház melletti garázsban lévő járműveid ne tűnjenek el. Nem értem, miért nem lehet végre megoldani ezt a hibát. Na mindegy, ezt az apróságot leszámítva hatalmas piros pont a Rockstarnak, hogy egy újabb ingyenes DLC-t adtak ki a kezük közül, én ezzel már el is felejtettem, hogy a GTA Online milyen nehezen és használhatatlanul indult el anno. Engem kiengeszteltek.