![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Szerk: Lista a hétvégéről
Szerintem ezek miatt ne panaszkodjunk, amíg ingyér adják.Arminho írta:Nos, akkor én is leírnám véleményemet a Nagy Élet című DLC-ről...![]()
Miért Rockstar, miért?! Miért kell még egy ilyen kiegészítőt kiadni?! Kapunk 20-30 új ruhát, megveszek egyet. Kapunk egy új fegyvert, ami rosszabb, mint a Special Carbine. Akkor minek vegyem meg, ha nem használom? Kapunk 4 új járművet, egy viszonylag méregdrága motort, egy még méregdrágább szuperautót, és egy megint viszonylag drága sportkocsit. Ja, meg egy SUV-ot. Ezekből egyiket sem veszem meg, mert nincs semmi értelme egy 67. kocsinak, amit még fel is tuningolok, megyek vele 2-3 kört, aztán megrohad a garázsban az autó. Ráadásul minek két apartman? Nem elég az az egy? Oké, oké, itt jönnek a többiek azzal, hogy "akkor hol tároljam a 67. kocsimat?! Ha?!". Jó lenne, de már tényleg jó lenne, ha valami értelmes dolgot adna ki a keze közül a Rockstar (most majdnem azt írtam, hogy Rockszar), pl. a Heisteket vagy esetleg mondana valamit a PC-ről vagy a next-genről, vagy esetleg a kaszinót is megemlíthetné. Ez miért nem jut az eszükbe?
Ment a lájk.Jó kép lettFranklin465 írta:kérek szépen mindenkit, hogy lájkoljátok már a pályázatomat: http://socialclub.rockstargames.com/cre ... w_vqGaAB8Q előre is köszönöm
milyen pályázat?Franklin465 írta:kérek szépen mindenkit, hogy lájkoljátok már a pályázatomat: http://socialclub.rockstargames.com/cre ... w_vqGaAB8Q előre is köszönöm
Sajnos egyet kell értsek egy másik hozzászólóval... nem sok esélyed van ezzel a képpel...Franklin465 írta:Major_Lion: Snapmatic Photo Contest, 5 nyertes lesz és szeretném ha énis köztük lennék
Szerintem ez baromság. Már bocs. Rohadtul nem nézik, hogy te honnan valósi vagy, kizárólag a képet. Vagy úgy gondoltad, hogy pl. van már 4 nyertes az USA-ból meg Angliából, de az 5. 1000x jobb, mint egy Romániából való, de a románt választják, mert onnan valósi kép még nincs? Vagy hogy? De ha tévedek javítsatok ki. Egyébként meg ne úgy akarj megnyerni egy versenyt, hogy kunyerálod a szavazatokat.Franklin465 írta:azért reménykedekamugy Arminho: ha jól tudom akkor minden féle országból sorsolnak ki 1-1 képet nem csak Angliából vagy Amerikából vagy ilyen angol országokban, azaz nagy esélyel Romániából is sorsolnak ezért van esélyem