Visali írta:Én sem hinném, hogy ingyenes lenne, bár igazából nem elképzelhetetlen. Viszont ha tesznek a játékba új zenéket is, akkor valószínű, hogy fizetős lesz, mert a jogdíjakat ki kell perkálni.
Hát ez az! Ezt próbáltam én is elmondani.
Ha a sztori DLC-k legalább olyan nagyszabásúak lesznek, mint anno a GTAIV-hez a TBOGT és a TLAD (márpedig ha sztori DLC-k, akkor nyilván olyan nagyszabásúak lesznek), akkor konkrétan esély sincs arra, hogy ingyen megkapjuk.
DLC és DLC között is van különbség. Más dolog egy-két fegyvert/új járművet elkészíteni és belerakni a játékba, mint egy történet kiegészítését elkészíteni új dialógusokkal, esetleges új szereplőkkel (új szereplő esetén ugye rendesen meg kell fizetni a szinkronszínészt), új átvezetővideókkal, esetleges új helyszínnel (North Yankton/Ludendorff). Ezek azért nem a "kétfilléres", szinte ingyenes DLC kategóriákba tartoznak, hisz a R* nem csak pár munkaórával fizet értük, mint az eddigi mini-DLC-knél. Nem, egy sztori DLC elkészítésében már komolyabban, anyagilag is kénytelenek fizetni, nemcsak munkaórával, úgyhogy én szinte teljességgel kizártnak tartom, hogy az érkező sztori DLC-k valaha is ingyenesek lesznek. Biztos, hogy ezek már fizetős tartalmak lesznek, legszélsőségesebb esetben max azt tudom elképzelni, hogy a nextgen/PC tulajoknak a sztori DLC legelső része ingyenes lesz kárpótlásként, a többiért viszont nekik is ugyanúgy fizetniük kell majd.