Igen, az egy remek módszer!
Ha ezt csinálod, akkor a gyilkosságot sem veszik észre, én így szedtem össze mind a kilenc város egyenruháját.
Mivel az orkot befejeztem, megnéztem, hogy hogyan haladok egy birodalmival, és azt kell, hogy mondjam, elég jó karakter! Két egykezes és nehézpáncél a fő irány, sem íjászat, sem varázslat, sem védekezés, amit a játék úgy bosszult meg, hogy amikor rátámadtam az egyik Whiterun feletti banditacsapatra, lerakott két random bandit chief -et mellém, akik keményen szétrúgták volna a seggem, ha nincsen a Voice of the Emperor képességem! Így azonban először a Halted Stream Camp béli banditákat győztem le, aztán Faendal fedezőtüze mellett elcsaltam őket egymástól, és egyenként már nem jelentettek problémát.
A legnagyobb nehézsége a két egykezes fegyvernek, hogy miközben egyszerre támadsz a két fegyverrel, a karaktered immobilis, így aztán nehezebb eltalálni az ellenfelet, bár az is tény, hogy magasabb szinteken két egykezes fegyverrel jóval nagyobb összesebzést produkálhatok gyorsabban, mint egy kétkezessel. Illetve aztán kifejezetten esély sincs a védekezésre.