Egyetértek, bár azért a PC tábornál tényleg nem mindegy, hogy tudod-e a gépigényt időben. Bár abba sem hal bele senki ha 1 hónap csúszással tudja megvenni a játékot.Davekoma írta:Ez van akkor amikor kaptok valamit, eddig azért volt sírás mert nem volt bejelentés, most meg azért mert nincs hír, esküszöm nektek semmi sem jó...
Ezt én is remélem mert én is ennek a tábornak a tagja vagyok.A WatchDogs-nál sem érdekelt hogy az árnyék csak alacsony a többi közepes.Bár még így is nagyon szép.Más játékoknál is így voltam.Remélem azért el tudom még vinni ezen a kicsikén vagy még gyűjtenem kell egy új videó kártyára de lehet hogy akkor már konzolt veszek habár ezt nem hinném.Na mindegy.Remélem kb.1 WatchDogs-nál alacsonyabb vagy legalább a körüli értéket kapunk.dani.szentgali írta:.....azok a PC-sek, akik megelégednek egy átlag közepes grafikai teljesítménnyel, szerintem ezúttal egy jó portot kapnak majd...
apollo 12 írta:Ezt én is remélem mert én is ennek a tábornak a tagja vagyok.A WatchDogs-nál sem érdekelt hogy az árnyék csak alacsony a többi közepes.Bár még így is nagyon szép.Más játékoknál is így voltam.Remélem azért el tudom még vinni ezen a kicsikén vagy még gyűjtenem kell egy új videó kártyára de lehet hogy akkor már konzolt veszek habár ezt nem hinném.Na mindegy.Remélem kb.1 WatchDogs-nál alacsonyabb vagy legalább a körüli értéket kapunk.dani.szentgali írta:.....azok a PC-sek, akik megelégednek egy átlag közepes grafikai teljesítménnyel, szerintem ezúttal egy jó portot kapnak majd...
Davekoma írta:Ez van akkor amikor kaptok valamit, eddig azért volt sírás mert nem volt bejelentés, most meg azért mert nincs hír, esküszöm nektek semmi sem jó...