Pénteken ki volna benne egy gta online partyban?
free modeban kezdenénk és játszanánk, baromkodnánk....
Jó volna a headset.. mert ugy könnyebb, de majd irjátok ide, hogy ki volna benne
Ti mit gondolnátok róla ha a játékban, Michael, Trevor, és Franklin mellet lenne egy nő is lehetne irányítható karakter, saját történettel, saját képességekkel, és előnyökkel?
Pár napja kezdtem játszani a GTA V-öt, és most sajnos elakadtam. Kérlek Benneteket, aki már végigjátszotta, legyen szíves, segítsen. Kérdésem:
Nekem nem jelenik meg Lester, abban a küldetésben amikor a telefon lebegni kezd. Mit rontottam el?
Előre is köszi!
A The Vice Assassination küldetésben szerintem egy kocsit kell üldözni, és így lesz a küldetés teljesítve. Először el kell menni Lesterhez, majd oda kell menni az utcai telefonhoz és akkor kezd el lebegni. Franklin csak beszél.
De nekem nem jelent meg Lester, akitől a küldetést kapom. Ez előtt van az a küldetés, amiben szintén el kell menni a telefonhoz, ami elkezd csörögni. Franklin pedig felveszi. Ezután kapunk nyolc percet, hogy teljesítsük a küldetést.
Köszi
Na, sikerült előhozom a GTA V-ben a GTA IV féle törést. Nem értem, hogy ha képes rá a játék, akkor miért enyhítettek rajta. (3 percnél jön a lényeg, és a végé 9 perctől.)
ERŐS SPOILER! Jelenleg a Nervous Ron c. küldetést csináltam meg utoljára, azelőtt pedig teljesítettem a Mr. Philips-et. Habár most jól végződött Trevor első missziója, mivelhogy Ashley Butler és Johnny Klebitz is életben maradt (kivételt képeznek ezalatt: Terry Thorpe, Clay Simons, akiket egy Vintage Pisztollyal végeztem ki, illetve Ortega, kit egy ütéssel elpusztítottam, majd egy sörétessel belelőttem a holttestét a folyóba.)