Na, itt egy olyan fórumozó válasza, aki éjjel-nappal az Online-t bújja:
Utólagosan a karakter ruházatán, haján és tetoválásain kívül semmit sem változtathatsz.
Ruhabolt rengeteg van a játékban, összesen négy fajta: Discount Store (olcsó ruhák, mindenféle), Binco Store (dettó), Sub Urban (közepes árfekvésű ruhák, leginkább dzsekik, pulcsik, ingek és rövidnadrágok), Ponsonboys (méregdrága kategória, öltönyök, ingek, lakkcipők az általánosak). Az Online-ban viszont nem számít, hova mész, mert minden ruhaboltban egyszerre az összes ruhát megtalálod. Jó, ha magabiztosan és sok pénzzel megyünk vásárolni, ugyanis óriási a választék! Ha mégse tudnánk választani, akkor a pénztárosnál megnézhetünk pár outfitet, amik a benne lévő ruhák árát tartalmazzák. Ezeket a házunkban bármikor felvehetjük, egybe vagy akár külön-külön is.
A hajvágás már kevésbé komplikált, választhatunk, hogy hajat vagy szakállat/bajuszt csináltatunk magunknak, de akár ki is sminkelhetjük magunkat, akár nők, akár férfiak vagyunk. Ezekből kisebb a választék, mint a ruháké, de minden hajhoz van öt szín: sötétbarna, világosbarna, szőke, vörös, fekete. Sajnos a fodrászat az Online-ban meglehetősen drága lett, egy hajvágás kb. 1000-1500$.
A tetoválás is hasonlít a hajvágáshoz. Kiválasztjuk, melyik testrészünkre szeretnénk, hogy rajzoljanak, és megvesszük a kívánt tetoválást. Viszont gondoljuk meg, mit akarunk és mit nem, mert a tetoválást eltüntetni nem lehet!
A maszkokból is igen nagy a választék, bár ezek a méregdrágábbnál is méregdrágábbak (sőt, még annál is), ugyanis egy-egy maszk eléri a 30 ezer dollárt is!
Remélem segítettem, és ha van kérdés, akkor nyugodtan tegyétek föl nekem, én valószínűleg tudok rá válaszolni!