Hozzászólás
Szerző: totyak » 2013. 10. 25. 17:12
Üdv emberek!
Nem biztos, hogy ez a legjobb fórumrész a kérésemnek, de nem tudtam hova is írjam pontosan.
Egy GTA-s nyereményjátékon játszom a Facebook-on és olyan emberek segítségét szeretném kérni, akiknek van Facebook profiljuk és szívesen segítenének nekem a játékban. Lényegében egy pontgyűjtős játékról van szó, ahol minél több a pontod, annál nagyobb az esélyed a nyerésre. Meg lehet hívni ismerősöket és akkor +1 pontot kap a meghívó. Talán néhányan tudjátok milyen játékról beszélek, talán nem, mindenesetre nem fogom reklámozni a játékot.
Arra szeretném kérni a vállalkozó szellemű kedves GTA Place tagokat, hogy aki puszta jó szándékból, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül segítene, az jelezze nekem kérem privátban! Kérem, hogy egy Facebook elérhetőséget is küldjetek, hogy fel tudjalak venni benneteket ismerősnek. A játék holnapután lejár és szeretnék minél több pontot gyűjteni.
Kb. az egész művelet 2 percet vesz igénybe. Felvesszük egymást ismerősnek, elküldöm a meghívót, a meghívóval megnyílik a játék oldal, amit Like-olni kell, aztán válaszolni egy kérdésre és kész is. Utána akár törölni is lehet az oldal Like-olását, a pont akkor is megmarad.
Köszönöm előre is mindenkinek, aki önzetlenül segítséget nyújt.