Hozzászólás
Szerző: Kriss X » 2014. 07. 20. 07:47
4: Kártevőirtás
Saraht és társait kiengedik a kórházból. Elindulnak vissza a gettóba, hogy felkeressék Draket és végezzenek vele.
- Én még mindig nem tudom, hogy ki az a Drake.- mondja Sarah
- Drake Burtun, a főnök kedvenc, vagyis már volt kedvenc embere. Ugye elmondtad neki, hogy ő az áruló?- kérdezte Ken
- Persze, de előtte volt egy ijesztő dolog és utána is voltak események. Nem véletlenül kerültem be a kórházba. Drake megtalált engem és megfenyegetett, hogy megöl, ha bárkinek is szólok. Szóltam a főnöknek és amikor kimentem a házból, lelőtt.- meséli Sarah, közben visszaértek a gettóba.
- Mi úgy tudtuk, hogy azért hoztak be, mert egy bandaháborúban lőttek meg.- mondja csodálkozva Peter
- És egyáltalán ki hozott be?- kérdezte Ken
- Nem tudom, felhívom a kórházat és kiderítem.
Előveszi a telefonját és felhívja a kórházat:
- Jó napot.- mondja a diszpécser.
- Jó napot, Sarah Lolnie vagyok és ma engedtek ki a kórházból. Egy lövés általi sérülésem volt és csak azt szeretném kérdezni, hogy ki hozott be?- kérdezi és abban a pillanatban kihangosítóra teszi
- Azt mondta, hogy a neve valami Drake Burner, Borner...
- Burtun?
- Igen.
- Köszönöm, viszhall.- leteszi a telefont és a földre rogy. Csak ennyit kérdez:
- Miért?
- Nem tudjuk, de kiderítjük.- mondja Ken
- Ez nem vall Drakere. Én dolgoztam együtt vele és ő mindig hagyja meghalni az áldozatát.- mondja meglepődve Johnson
- Nem tudod, hogy véletlenül hol lakik?- kérdezi Sarah
- Régen a 3. utcán jobb oldalt a 12.-ben lakott, de később elköltözött, amikor már nem dolgoztunk együtt. Azt hiszem most a 7. és a Cheese groove sarkán lakik a nagy épületben.- mondja Johnson, miközben elindulnak a megadott címre.
Amikor odaérnek, megnézik a kapucsengőt, de Drake Burtun nincs kiírva.
- Ez az. Drake Bobert. Ez Drake álneve.- mondja Johnson.
Felmennek, betörik az ajtót és fegyvert fognak rá.
- Várjatok. Mielőtt lelőjük, előtte szeretnék kérdezni tőle valamit,- mongja Sarah és odamegy Drakehez- miért mentettél meg?
- Azért, hogyha még egyszer találkozunk, akkor tudd, hogy én nem félek lelőni egy lányt.- mondja Drake.
Ekkor a fürdőszobából és a konyhából kijön egy-egy ember, az egyik Kenre a másik Peterre és Johnsonra fog fegyvert. Drake is elővesz egy pisztolyt, azt Sarah kapja. Ekkor Sarah elüti a kezét, fejbe lövi, Ken is lelövi a mellette állót és Peter pedig a másikat. Drake még a padlón nyöszörög és kap még egy golyót a fejébe Sarahtól.
- Ezt neked!- mondja és bemutat neki
Hazamennek és Sarah most már nyugodtan tud lenni, mert Drake nincs többé.