Hozzászólás
Szerző: Kriss X » 2014. 07. 26. 13:30
7: Irány a party
A banda nagyobb tagjai rendeznek egy kis illegális utcabulit. Mindenki megvan hívva, de sajna a Rapdesign is tudomást szerzett az eseményről. Sarah is elment. Tíz óra körül megjelennek az ellenséges bandakocsik. Nagy lövöldözés csap ki. Sarah elrohan egy ház mögé és onnan folytatja a tűzharcot. Nem nagy arzenállal érkeztek az ellenfelek, így győzelmet aratott a Skulls, de az ellenség nem hagyta annyiban és kihívták csendháborítás miatt a rendőrséget. Erre rájött a főnök, kocsiba pattant és összehívott pár embert. Fontos tudni, hogy a főnök annak idején autóversenyző volt és amikor onnan eljött, egy kis lopott autó kereskedelemmel foglalkozott. Ellopott egy kocsit, átfestette, átalakította, feltuningolta és jól meggazdagodott. Skulls motors volt akkor a cégének a neve. Amikor megjelentek a nagyobb bandák, akkor jött a Rapdesign is. Felrobbantották a műhelyét, mert akkor ők is a környéken végeztek ilyen kereskedelmeket. Az akkori szerelőivel alapította a Skulls bandáját. A kis kitérő után térjünk vissza az eseményekhez. Sarah is beszállt a kocsiba és elindultak az ellenséges kocsik után, mielőtt még kijött a rendőrség.
-Ott vannak!- kiáltott fel a Sarah mellett ülő férfi a kanyar felé mutatva.
- Averton felé mennek.- mondja Sarah a főnöknek.
Üldözőbe veszik őket és a kocsi ablakából lőnek. Persze ők is visszalőnek a főnök kocsijára. Egyszer csak, amikor átmentek a hídon, lekanyarodtak egy földes útra a vidék felé. Az ellenséges kocsik behajtanak egy roncstelepre, a főnök utánuk megy. Bezáródik mögöttük egy nagy rozsdás vaskapu.
- Ez csapda!- kiállt fel ugyanaz a férfi Sarah mellett.
-Most már én is tudom.- válaszol rá a főnök.
Ekkor a roncsok közül ellenséges bandatagok jönnek elő és rálőnek a kocsira. Kigyulladt az autó motorja. Kirohannak és a kocsi felrobban. Elkezdenek visszalőni, de semmi esélyük. Túl sokan vannak. A főnököt eltalálják a vállán. Az egyik társunkat fejbe lövik és Sarah is kap egy töltényt az oldalába. Az utolsó tag segítséget hív a telefonján, épphogy csak elmagyarázza, hogy hol vannak, már tarkón is lőtték. Elindulnak a tagok a sebesültek felé, hogy végezzenek velük. A két férfi már rögtön meghalt, Sarah el van ájulva, a főnök meg már félhalott. A vállát egy mesterlövész puskával teljesen átlőtték. Ekkor egy nagy teherautó betöri a vaskaput és tagok rohantak neki az ellenségnek. Saraht és a főnököt berakták a kocsiba és elvitték őket a kórházba. A másik két tag már rég halott volt. Őket egy másik autó a hullaházba vitte. Sarah két hét múlva ébredt fel a kórházban, a főnöknek pedig eltört a válla és a kulcscsontja, de már öt nappal ezelőtt hazaengedték. Sarahnak még legalább egy hétig bent kell maradnia.
Egy hét múlva kiengedik és visszamegy a területükre. Csak azt látja, hogy mindenhol kiégett, kirabolt, összeomlott házak vannak, az út szélén felrobbant, összetört, szétlőtt autók, amiken még mindig látszanak a sofőr és az utasok vére. A villanypóznák és a fák ki vannak dőlve, a járdákon tönkrement fegyverek, lomok, eltört közelharci fegyverek vannak és rengeteg vérfolt. Sarah még sosem látott ilyen nagy lepusztulást.
- Mi történhetett itt?- gondolta magában és ment tovább a háza felé.
Bemegy a házába, ahol Ken, Peter és Johnson várta.
- Mi történt itt?- kérdezte tőlük.
- Amíg te a kórházban voltál, a Rapdesign rajtunk ütött. Komoly felszereléssel jöttek és legyőztek minket.- válaszolt rá Peter elszomorodva.
- Szerencsés voltál, hogy nem voltál itt, szörnyű volt még nézni is, hogy a páncélos autók sorban ütik el a mi tagjainkat. Mi is úgy éltük csak túl, hogy egy kis időre elmenekültünk Avertonba, csak Johnson maradt itt.- mondta Ken.
- Én is kórházban voltam egy darabig. Engem három nappal hamarabb engedtek ki, mint téged. Két töltényt szedtek ki az egyik karomból, a másikból hármat és az egyik lábamat öt találat érte, amikor megpróbáltam átfutni az út túloldalára, a másik lábam csak súrolta egy golyó. Hét különböző fajta töltényt szedtek ki a testemből és majdnem leszedte a fülemet is egy kósza lövedék. Felrepedt hátul a fejem, amikor rám omlott egy ház teteje és agyrázkódásom is lett. Úgy éltem túl, hogy a romok között nem találtak meg. Amikor elvonultak, akkor kászálódtam ki az utcára és elvittek a kórházba.- mesélte Johnson, miközben kopogtak az ajtón.
Sarah kinyitotta és bejött egy bandatag.
- A főnök ezt küldi.- mondta és átadott egy üzenetet Sarahnak és abban a pillanatban el is ment.
- Ki volt az?- kérdezte Ken.
- Nem tudom. Ezt az üzenetet adta, azzal, hogy a főnök küldte.- válaszolt rá Sarah, miközben a levelet olvasta.
- Azt írja, hogy: Sarah, ahogy ezt az üzenetet olvasod, én már rég távol leszek. Elutazok Los Santosba amíg le nem csillapodnak az indulatok. Pár tagot is magammal viszek. Téged is vittelek volna, csak te kómában voltál. Ez most nem lényeg. A múltkori eset után téged és a barátaid (Ken, Peter, Johnson) bízok meg azzal, hogy az egész bandát költöztessétek át Avertonba. Könnyű dolgotok lesz, mert alig maradtunk. Mindenki ki fog menni a körforgalom melletti parkba és tudják a tervet. Mivel te már jártál arra, ezért vagy te a legmegbízhatóbb. A garázsomban van egy sötétített ablakos, golyóálló kisbusz. Menjetek azzal. Küldj üzenetet, ha már biztonságban van a banda.
Az üzenet után el is mentek a kisbuszért és felvették a többi tagot. Elindultak Averton felé. Amikor átértek megálltak, hogy az interneten keressenek egy eladó raktárat. Találnak is egyet 3000$-ért. Odaérnek, lebonyolítják az üzletet és berendezkednek. Sarah úgy tett, ahogy a főnök kérte. Írt neki egy üzenetet és egy hét múlva ezt a választ kapta rá:
Rendben. Akkor mi is visszaindulunk a városba. Négy nap múlva legyél a reptérnél. A megbeszélt időpontban Sarah és Johnson elment a reptérhez a főnökért. Felveszik és visszaindulnak a raktárhoz.
- Na hogy ment? Nem volt semmi gond a költözéssel, vagy a helykereséssel?- kérdezte a főnök.
- Nem volt semmi gond és a helyet is olcsón szereztük.- válaszolta Sarah.
- Tényleg? Mennyi volt?
- 3000$ az egész hely.
Amikor odaérnek, beállnak az udvarra és bemennek. A főnök elfoglal egy szobát és így szól:
- Köszönöm egy segítséget.
- Ugyan, nincs mit.- mondja Sarah elmosolyodva.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára
Kriss X 2014. 08. 17. 06:15-kor.