Hozzászólás
Szerző: Synitka » 2014. 08. 13. 08:10
Van egy sztorim tegnapról. Engem letört kicsit, hogy milyen csalókkal állunk szemben.
Egyedül játszottam tegnap, egy haver sem volt fent. Csak ökörködtem a városban, talán 1 küldetést megcsináltam. Mindig figyelem a radart és láttam, hogy egy fickó mindig csak meghal. A játék írta, hogy ki ölte meg, de senki sem volt a környéken. Ekkor láttam meg egy mezei helikoptert, ami nem éppen szabályosan repült. Követni kezdtem, de nem láttam játékost a radaron. Biztos, hogy több mint egy perc eltelt és még mindig nem volt radaron. Amíg rá nem lőttem. Ekkor ugyan megjelent, de a városból kb 3 mp alatt kiért Sandy Shore-ra. Megnéztem a játékosok között és már volt rajta kick is. Persze eddig is gyanakodtam, de ezen a ponton biztos is lettem benne mivel van dolgom. Szintén hamar visszaért a városba és többen is lettek. Óvatosan közelítettem meg őket, de hamar kilőttek a kocsiból. Nah ekkor Lester által levetettem magam a radarról és elég keményen odab@sztam nekik. Hármukat úgy 5x lőhettem le összesen. Gondoltam lelépek mielőtt megjelennék a radaron. Toltam padlógázon a város másik végéig nem is követtek. De hallottam robbanásokat. Egyszercsak kirakott a játék az autóm mellé (!) és felrobbantam! Amikor újra lerakott nem volt nálam semmilyen fegyver. Az autómat még gyorsan visszakértem, meg is lett hálisten és gyorsan session-t váltottam. Itt a fegyvereim is meglettek, de mi a franc volt ez?! Sajnos nem emlékszem a játékos nevére... Rockstar valami volt. De az xbox live most olyan fantasztikus újításokon esett át, hogy nem működik rajta a "legutóbbi játékostársak" funkció. És érdekes módon nagyon alacsony szintűek is voltak.
Bocsi, ha hosszú lett. Mit szóltok?