Én nem azt mondanám hogy "fos", mert szerintem nem az rohadt unalmas. ( persze mindenkinek megvan a saját véleménye) Nagyon jól építették fel a világát, csak az a probléma hogy sok a cheater. 15 szintű Zenthorno val járkál, vagy tankal. EZ VICC!!! (vehettet pénz, vagy lehet ez a második karakaktere, de lehet hogy egy rohadt cheater.)Niko Bellic1300 írta:Én szerintem (most sokan a nehéz követ fogják dobni a fejemre (PLS NE :d) ) de az Online egy FOS!!!
Egyszerűen uncsi,szar,már mindenki megunta és annyiból áll az egész hogy Freemode-ban jön valaki tankal és megöl.Ennyi az Online.Utálom csak ritkán játszok vele.Én a GTA-t a Single miatt szeretem nem glitches uncsi szar multi miatt.Csak én vagyok így ezzel?
Én azokat utálom leginkább, nem értem miért kell csalni, szerintem néha jó ha úgy kaparod össze a pénzt, a kedvenc autódra, avagy tuningolásaira. ( legalább tudod a pénz valódi értékét)
Arminho:
McReary testvér Én is egyedül szeretek a legjobban játszani (és most elnézést kérek minden PSN barátomtól, de ez valóban így van). Csinálgatom a küldetéseket, néha összeállok random emberrel egy saját készítésű deathmatch-re, illetve freemode is szórakozok. Lehet, hogy ez a legtöbb embernek uncsi, de én elvagyok vele (igaz, egy idő után ez is unalmas ).
Én pont így vagyok ezzel...