Pedig szerintem jó páran beszerezték onnan a játékokat. Nem kell lemezzel vacakolni. Én pl. pont ma álltam neki újra az első résznek (megvan lemezen), de egy csomó időbe telt, míg no cd-t találtam hozzá. Nem akarom koptatni szegény régi lemezemet. Mondjuk emiatt nincs is így a játékban semmi zene, csak az alap hangok. A rádiókat ugye a lemezről olvassa be játék közben. Viszont arra nem tudok visszaemlékezni, hogy a Classics oldalról letöltött verzióban vannak e rádiók.Visali írta:Nem csak napok és hetek, de már több hónapja. Már kétszer is írtam e-mailt a Rockstarnak ez ügyben, de egyszer sem válaszoltak, hogy miért vették le.
És arról se feledkezzünk meg, hogy minden halál után elég sok pénzt nyúlnak le a kórházak az újraélesztésünkért, úgyhogy ha az ember sokat ökörködik és az ökörködés végén mindig meghal, akkor elég sok pénzt elveszíthet. Nekem pl. Trevorral már alig pár ezer dollárom maradt, a rablások utáni összeg jelentős részét a kórházak nyelték el.Arminho írta:Szerencsére ezt a problémát a GTA V-ben orvosolták az ingatlanok vásárlásával és menedzselésével, valamint a tőzsdézéssel.