3/10 = Szerintem mindenki tudja, hogy miért
. Elkezdődött az iskola, s nagyon félek a holnapi naptól. Sajnos lett új tesitanárunk, aki izé... egy kigyúrt állat és húszperces nála a futás, stb... És ha ez még nem lenne elég, akkor lecseréltek a magyar-, töri és matektanárunkat. Viszont ez nem annyira rossz, mert elvileg az új történelemtanár egy fiatal férfi, aki nagyon kedves, matekból pedig összevonták az egész osztályt és a fizikatanárom lesz most a matekos. Habár a matek nem izgat annyira, mert diszkalkuliás vagyok, így még érettségiznem sem kell matematikából
. Amúgy nincs olyan rossz kedvem, mert legnagyobb meglepetésemre a 10. A (tavaly még 9. A volt) visszamentek az eredeti helyükre és a 12-esek visszaköltöztek hozzánk.
El sem hiszem, hogy végre nyugodtan kitehetem a lábam az osztályból, hiszen már nem kell látnom annyira azokat a seggfej A-sokat! Neveletlen, szégyentelen és undorító banda! Gyűlölöm őket, és főleg (IRBK-s nevét írom ki a srácnak a személyiségi jogok miatt. Igen, a fájdalmamat használom ihletként a regényíráshoz.) György Petersont! Szőke pávagyerek! Még jobban depressziós lettem miatta, mert kihasznált és átvert! De nyugi,
(IRBK-s SPOILER) hamarosan randevút kap a gravitációval az IRBK-ban!
Annyira boldog vagyok, hogy megszabadultam attól az életvidám pávától. Az egész élete vicc, és ez az ikertesójára is igaz és a haverjaira is! Majdnem veszélybe került miattuk a regényeim! De most megszívták azok a barmok!
Leégettem őket, mivel olyan regényt írtam róluk, hogy a fülük is kettéállt. (Aki olvassa az IRBK-t, az tudja, hogy miről beszélek.)
Mindegy. Amúgy mi a véleményetek a magyar oktatásról? Szerintem rohadt szar!
Idegroncsokat nevelnek a gyerekekből. (Tiszta depis voltam a nyáron emiatt is.) Sok a lexikális anyag, s folyton magolni kell! És ha ez nem lenne elég, akkor ott van az 50 közmunka.
Hoffmann Rózsa ezzel nem fogja kiirtani a pávákat és a mai generációt... Jobb is, hogy lemondott az a boszorka! Érdekes, hogy az ember nem emlékszik a tanultak 90%-ára... Ennyi baromságot megtanítani... Utálom ezt az oktatási rendszert!