Arminho írta:viraghattila írta:ha térden állva könyörögnek se fogok 1 játékot tőlük megenni
San Andreas óta minden egyre szarabb
az összes Rokstar game
Szerintem ne egyél meg egy Rockstar játékot... és ha azt mondod, hogy a SA óta egyre szarabbak a GTA-k, akkor kukkants rá a GTA V-re!
elnézést az elírásért, s ha valakinek kellemetlen lett volna h trágárabban fogalmaztam; még egyszer bocs
gta V-t is néztem elég sokat, nem akarok szenyó lenni de nekem kifejezettem ellenemre van ez az ember cserélősdi is; sokkal jobban szeretem ha 1 karakter van, bele tudom élni magam
illetve, hogy %-ban pontozza a küldetéseket, holott előre /aki nem néz végigjátszást/ nem lehet tudni mit vár a 100%-hoz, ez sem fair...nagyon nem tetszik
igazából amit a gta hoz egyik részről a másikra, az a szépülő grafika, és realisztikusság
talán az 5 sztorija jónak mondható, de én nem vagyok megelégedve a 4 történetével
pl. kínálja hogy én válasszam meg a folytatását a történetnek, de hiába, ha úgyis csak legenerált továbblépés van, mint pl. a befejezésnél, vagy a testvérem vagy a párom hal meg, vagy szimplán nem áll szóba velem többet...vagy:
kiválaszthatom kit ölök meg, de ha pont nem jól döntök nem lesz segítségem mondjuk a 30bűnöző tekintetében.....szóval számomra nem hozott semmit ez a játék sem...ezért vonakodom kiadni 10e-s tételt egy játékra
előbb akkor inkébb nCore mostmár.