Igen, én is ezért gondolom, hogy az lesz a következő.scoobydooesben10fan írta:De VC-t nem csak számozott részben nem kaptuk meg, de HD-ban sem.
Tévedsz. Az V és a IV egy érába tartozik, hiába van megszámozva! A IV, a TLAD, a TBoGT, a CW, az Online és az V alkotja a HD Univerzumot. Mellesleg a GTA 2 a 2D Univerzumhoz (GTA 1, London 1961-69) tartozik.Kriss írta:Kellene a V-nek is egy éra. A III-nek elég nagy volt. Azért a I-nek és a IV-nek elég kicsi, de azoknak is volt. A II-nek igaz, hogy nem volt, mert új irányba akartak a fejlesztők elindulni meg stb., de a V-nek el tudnék képzelni mondjuk egy San Fierro-ban, egy Las Venturas-ban és egy North Yankton-ban. Mondjuk lehetnének a felsoroltak Stories epizódok, vagy North Yankton lehetne egy kiegészítő epizód, mint a IV-hez a TLAD és a TBOGT. Szerintem, ha figyelembe vesszük itt a dolgokat, akkor Vice City lesz a VI városa, mert Vice City-nek még nem volt ''számos'' része (kivétel a I, de azt most vegyük külön). LC-nek ott van a III és a IV, SA-nak meg a V, de a VI-ig még kellene egy kisebb epizód.
Elég nagy a kavarás a GTA érák és univerzumok között és sokszor én is belekeveredem, ahogy ti is, szemlátomást. De akkor kb. 2 perc alatt meg lehet találni a Google-ben a megoldást. Te sem jól írod, mert az érák, vagyis korszakok, meg az univerzum az nem ugyanaz. A GTA Iv, meg a GTA V soha nem tartozott egy érába, csak egy univerzumba, a HD univerzumba. Minden számozott epizód egy-egy új korszak, az univerzumokat meg könnyű kitalálni, hogy melyik hova tartozik. Mondjuk őszintén szólva nem értem az Advance miért került a 3D univerzumba, meg azt sem, hogy a Chinatown Wars miért lett a HD univerzum tagja. Ha valamit rosszul írtam esetleg, akkor megkövetem magam, javítsatok ki nyugodtan.NikitaDragovich írta:Tévedsz. Az V és a IV egy érába tartozik, hiába van megszámozva! A IV, a TLAD, a TBoGT, a CW, az Online és az V alkotja a HD Univerzumot. Mellesleg a GTA 2 a 2D Univerzumhoz (GTA 1, London 1961-69) tartozik.Kriss írta:Kellene a V-nek is egy éra. A III-nek elég nagy volt. Azért a I-nek és a IV-nek elég kicsi, de azoknak is volt. A II-nek igaz, hogy nem volt, mert új irányba akartak a fejlesztők elindulni meg stb., de a V-nek el tudnék képzelni mondjuk egy San Fierro-ban, egy Las Venturas-ban és egy North Yankton-ban. Mondjuk lehetnének a felsoroltak Stories epizódok, vagy North Yankton lehetne egy kiegészítő epizód, mint a IV-hez a TLAD és a TBOGT. Szerintem, ha figyelembe vesszük itt a dolgokat, akkor Vice City lesz a VI városa, mert Vice City-nek még nem volt ''számos'' része (kivétel a I, de azt most vegyük külön). LC-nek ott van a III és a IV, SA-nak meg a V, de a VI-ig még kellene egy kisebb epizód.
Az oldal tagjai látják, a Rockstarhoz biztosan nem jutnak el. Felesleges is lenne, nem érdekelné őket. Megvannak nekik a saját forgatókönyv íróik, akik sokkal jobb sztorikat hoznak össze. Nem feleslegesen írjátok őket, hanem egymás szórakoztatására.Kriss írta:Itt már jó pár oldalt teleírtunk az ötleteinkkel, de ezt lája is valaki az R*-ből, vagy valaki a jó ötleteket elküldi neki? Vagy csak írogatunk ide feleslegesen?