Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 09. 20. 10:46
Visali és Rockstar69: Tökéletesen egyetértek veletek! Korábban már az első nextgen/PC-s trailer és infóáradatos hír alatt is kifejtettem a véleményemet. Valóban nagy szemétség az, amit a Rockstar csinál. Ahogy a hír alatt is leírtam, úgy lenne korrekt ez a nextgen/PC-s dolog, mint ahogy anno a GTAIV PC-s verziónál is volt. A nextgen/PC tábor kapna egy übiegrafikás GTAV-öt, amivel szokásukhoz híven henceghetnek a prevgenesek előtt, kapnának modolást, amivel alapból belerakhatnának orkákat, pörölycápákat, macskát, Dukes-ot, Dodo-t meg minden szart, és ennyi. De hogy a R* rakja bele a teljes verzióba ezeket, az már sok. Kezdem elveszíteni a hitemet/bizalmamat a R*-ral kapcsolatban. Egyszerűen túl pénzéhesek lettek ők is a HD érában. Először a GTAIV két fizetős DLC-je (bár azoknak volt saját, külön sztorijuk, szóval ez még úgy-ahogy korrektnek mondható), aztán a Max Payne 3 fizetős tartalmai, most meg a GTAV nextgen/PC verziói, amelyek lassan annyira különbözőek lesznek az előző genes GTAV-től, hogy nyugodtan ráírhatnának akár GTAVI-ot is. Figyeljétek meg, hogy az új verziók megjelenése után mindenki el fogja felejteni a GTAV "béta verzióját". Nem lesznek heistek se, senki se várja őket fölöslegesen a prevgenes táborból! A megjelenésig még akár azt is kitalálhatja a szemét R*, hogy Ludendorff-ot is belerakja az új verziókba.
Eddig viszonylag korrekt volt a R*, de a két adminisztrátorhoz hasonlóan én is azon a véleményen vagyok, hogy átestek a ló túloldalára. Mindenesetre hamarosan eljön az a pillanat, amikor mindenki a képünkbe fog röhögni, jönnek majd a "köszi a bétatesztet pancserek" és ehhez hasonló kommentek. De én leszarom! Az összes PC-s, Nextgenes és leginkább Rockstaros feldughatja magának a hülye játékát!