Lehet, hogy én értettem félre amit írtál, de Jack Marston és John Marston nem a két külön Red Dead játéknak a főszereplői, mindketten a Redemptionben vannak, a másik Red Dead játékban, a Revolverben nem tudom, ki a főszereplő, de nem az a helyzet, hogy John volt az egyikben és Jack a másikban. Mindketten a 2010-es Red Dead játékban szerepelnek, nem a 2004-esben. De ha esetleg nem erre gondoltál és félreértettelek, akkor elnézést.VoorstedelijkeViking írta:Nem kell különbséget tenni. Az, hogy korábbi szereplők nincsenek, még nem különbség. Ahogy az Easter egg is azért easter egg, mert ez még nem hasonlóság, csak valami utalás. Egy csomó azonosságot fel lehet sorolni, de ugyanolyan hülyeség, mintha azt hangoztatnánk fennhangon, hogy ez nem ugyanaz.
A két RDR -re is mondják, hogy nincs közük egymáshoz, és mégis Jack Marston azt mondja Edgar Ross -nak, hogy ő ismerte az apját, John Marstont. Szóval calm the fuck down.
Egyébként én nem akarok vitába szállni, de az érákkal kapcsolatos dolgokhoz annyi hozzáfűzni valóm lenne csupán, hogy én is hülyeségnek tartom azt, hogy a R* minden GTA várost elkülönít "univerzumokon kívül", tehát szerintem is baromság, hogy a HD Los Santos előtt nem is létezett az előző Los Santos a R* ideológiája szerint. De kinek mi tetszik, én személy szerint jobban meglennék enélkül az érabuzulás nélkül és szívesen találkoznék régi GTA karakterek HD-s másával is.