Olyan kémia házit kaptam az első nap, hogy azt sem tudom, hogy mit csináljak. Íme a feladat: Átlagosan mekkora élhosszúságú kockákba csomagolható be egyetlen etil-alkohol (etanol) molekula? Ezt hogy a francba számoljam ki? Mit hogy kell? Segítsetek! Holnapra kell.
Ez tuti nem poén?
Elvileg lehetne térfogatszázalékot mérni, de akkor oldatra lenne szükség. Tömeggel lehetne dolgozni, de ugye itt nem az kell. Én nem hiszem, hogy meglenne, hogy pontosan mekkora egy molekula mérete...
Kriss írta:Olyan kémia házit kaptam az első nap, hogy azt sem tudom, hogy mit csináljak. Íme a feladat: Átlagosan mekkora élhosszúságú kockákba csomagolható be egyetlen etil-alkohol (etanol) molekula? Ezt hogy a francba számoljam ki? Mit hogy kell? Segítsetek! Holnapra kell.
Ezt eddig még senki sem tudta (köztük én sem). Már kapott az osztály szempontokat is, de még így is zavaros.
A Format Factory-be beillesztek egy MIDI fájlt és ha átkonvertálom bármi mássá, akkor csak egy 1 másodperces hang nélküli valamit játszik le. Mi lehet a gond?
Most nem akarok vádaskodni, de Krisi22, ez a profilkép nagyon ismerős nekem (utalok a Youtube csatornámra). Őszintén, direkt ezt választottad, vagy csak véletlen egybeesés. Tényleg nem akarlak bántani, csak nekem volt már olyan, hogy valaki megpróbált másolni rólam több dolgot is és nem volt kellemes. Azóta parázok az ilyenektől és ezt tisztázni szeretném.