dani.szentgali írta:Látom, itt mindenki annyira elvakult GTA meg Rockstar b*zi, hogy senki sem érti, hogy Rockstar69-cel meg Visali-val miről pofázunk. De nektek legyen igazatok, én a magam részéről abbahagytam a nyávogást, annyival zárom le, hogy igen, valóban felkaptam kicsit a vizet, de akárhogy is nézzük, ez akkor is egy büdös szemét húzás volt a Rockstartól, és nekem még egyszer senki se merje azt mondani, hogy "Jaj, a Rockstar így más, mint a többi kiadó" meg hogy "Ők mindig a rajongóik érdekeit nézik", mert most kiderült, hogy ez rohadtul nem így megy. De igaza van Davekomának, emiatt nem kell ennyire idegesnek lenni, el kell fogadni a dolgot, a mai világ a pénzről szól.
Én elsősorban azon voltam kiakadva, hogy mindenki a többi kiadót/fejlesztőt szidja 1000-rel, és a R* iránti rajongása annyira elvakítja, hogy nem ismeri be azt sem, ha a kiadó/fejlesztő olyat tesz, ami ugyanolyan mocskos húzás, mint amit a többi kiadó is szokott tenni. Visali és Rockstar69 már "felvilágosult" ezzel kapcsolatban, de nagyon sokan vannak még itt, akik a rózsaszín ködtől nem látják át a dolgokat.
Viszont megnyugodhat mindenki, ugyanis az én "panaszkodó", "síró pityogó" kommentjeimet mostantól senki nem fogja olvasni. Végeztem ezzel az oldallal és a sok elvakult felhasználójával, akik nem látják a fától az erdőt. Mostantól nem pazarlom senki idejét ostoba vitákkal, viszont engem sem kell elküldeni hűvösebb éghajlatra azért, mert bizonyos dolgokról megvan a saját véleményem. Remélem, mindenki felfogta, amit írok. További jó játékot, elvakult rajongást kívánok mindenkinek és remélem, hogy egyszer majd nem csak az EA, az Activision meg a Ubisoft lesz a rossz, csúnya kiadó/fejlesztő a szemetekben, hanem ha felnőtök végre, akkor rájöttök, hogy az sem mindig korrekt, amit az istenként tisztelt Rockstar csinál. Mindenkinek sok sikert, boldogulást kívánok ebben a szar életben, sose adjátok fel az álmaitokat! Sziasztok!
Az a különbség, hogy Rockstar69 meg Visali vannak annyira felnőttek, hogy nem szarják tele az egész oldalt a rinyával, illetve lehet velük értelmesen kommunikálni. Te meg hát olyan vagy, amilyen. Ki mondta neked, hogy a R* más, mint a többi cég, meg ki tiszteli itt istenként őket? Ha van ilyen ember, neki kellene címezned a mondókádat, nem a nagyközönségnek. Egyáltalán nem a rajongók érdekeit nézi a R*, csak ezt nem bírod feldolgozni. Nekik pénz kell az elkészített termékért. Ha jó a termék, sok pénz lesz. Ilyen egyszerű.