Corelighter arra gondolt, hogy ezen UFO fényre rakjuk a Space Docker-t (azt az átalakított Dune Buggy-t, amit Omega-tól kapunk). Hátha történik valami. A videó azt is megmutatja, hogy hogyan kerülj be (igaz, csalással) a Fort Zancudo-i bázisra körözés nélkül.
Sok sikert!
Megpróbálhatom, csak ugye az a baj hogy a tetejére csak a helikopterrel tudom csak felrakni. De ha be megyek akkor az F16-os leszedi a koptert.
De valamit megpróbálhatok. Tudjátok van az a feladat mikor ott tudod hagyni Ron-t és be tudsz jutni körözés nélkül. Csak azt nem tudom hogy akkor már el érhető-e Omega feladata? Mert ha igen akkor sinen vagyunk...
Ne viccelj, mikor életembe elősször játszottam infernussal bementem michaellel, felementem a minigunért, közbe 100 katona lőtt és követett, és ugyanazzal az infernussal miközbe tankok üldöztek lőttek, kihajtottam, és még leis ráztam őket. Csak olyan könnyűnek tünt, hogy kiszáltam és aztán gratata
Biztos megtudjátok csinálni
úgy loptam, és mondom elősször játszottam, amit YT-n láttam videók alapján kerestem meg a tornyot fejből, még keresgéltem is.
És ha használtok cheatet a körözés levételére?