Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 10. 30. 12:22
Arminho: Pedig szerintem elég nyilvánvaló, hogy a jövőben komolyabb tervei vannak a Rockstarnak North Yanktonnal annál, minthogy csak egy egy hétvégés multiplayer event helyszíneként adják ki. "Nincs ott semmi, csak egy bank meg néhány ház". Az igaz, hogy eddig kb. ennyit mutattak meg belőle, de ez még nem jelenti azt, hogy valóban csak ennyiből áll North Yankton. Hisz ez a kisváros, amit eddig a sztoriban meg rövid ideig Onlineban láthattunk, csak Ludendorff volt. Ergo North Yankton államban lehet több Ludendorff-hoz hasonló kisváros, de akár még egy LS-hez hasonló nagyváros is. Nem tudhatjuk biztosan. Persze az is elképzelhető, hogy hiába vannak bizonyítékok, mégsem valósul meg ez az ötlet, de én jelen pillanatban kb. 80%-ra saccolom annak a lehetőségét, hogy lesz egy olyan DLC, amiben North Yankton teljesen kidolgozott, bejárható terület lesz. Abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy úgy oldják majd meg, hogy LS repteréről át lehessen repülni North Yankton egyik városának repterére. Lehet a régi konzolokon csak "Fast travel"-ben tehetnénk majd meg, mert két kidolgozott területet már nem bírnának az öreg vasak. De majd meglátjuk, valószínűleg azután, miután minden platformra megjelent a játék.