dani.szentgali írta:Milyen jogon állítod, hogy én egy kis kölyök vagyok, akit apuci/anyuci eláraszt ajándékokkal meg lóvéval???!!! Mert ha ezt gondolod, akkor én is elmondanám, hogy nagyon összekeversz valakivel. Nem fogok kommenteket keresgélni és másolgatni, jobb dolgom is van annál, de igenis volt olyan, hogy hangoztattad, hogy te megvásárolod és nem letöltöd a GTA-kat. Többször leírtad, hogy milyen gyűjtői csilivili kiadásban vannak felsorakoztatva az egyes GTA-részek a polcodon, és hogy a GTAV-öt is mindenképp gyűjtői kiadásban szeretnéd megvásárolni, feltéve hogy lesz gyűjtői kiadás. Szerinted tele van a gépem másolt játékokkal?! Először is, én a PC-t sosem játékra használom, arra ott a konzol, az úgy sem tud mást, csak játékokat lejátszani. Másrészről meg nem hinném, hogy elhinnéd, bár nem is igazán érdekel hogy mit gondolsz rólam, de az X360 konzolomon amit SAJÁT pénzből és NEM apuci anyuci pénzéből finanszíroztam, egy darab másolt játék sincsen. Az egyetlen ember az oldalon, aki folyamatosan álszent szövegekkel fárasztja a többi felhasználót, az pont te vagy. Nem tudom, hogy észre vetted-e, de az előző kommented nem csak nekem nem volt szimpatikus. Persze ha a számítógépekről beszélünk, akkor nyilvánvaló, hogy az olyan dolgok, mint OP rendszer, a legtöbb ember gépén másolt, ezzel nem tudtál újat mondani. Amúgy elég ironikus, hogy pont egy PC játékos jön a tízezrek dobálózásával, mert egy gamer PC fenntartása nem tíz, hanem százezrekből jön ki. Azt meg senki nem tudja, hogy a te zsebedbe például hogyan és kiktől vándorol a pénz. Mindig jössz itt az intelligens körítésben előadott hozzászólásaiddal és azt hiszed, hogy senki nem lát át rajtuk. Azt meg továbbra sem tudom, miből gondolod, hogy ezen az oldalon csak hatévesek vannak, akiket eltartanak és mindent megvesznek, te meg vagy a nagy felnőtt ember, aki nap mint nap foggal-körömmel küzd az életben maradásért. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hacsak nincs valami elvakult felsőbbrendűségi érzeted, bár a kommentjeid jelentős részéből ez jön le. De engem nem érdekel, égesd csak magad a kommentjeiddel, meg szólj be mindenkinek, szabd meg, hogy ki a becsületes és ki nem, de engem hagyj ki ebből és ne gondold azt rólam, hogy azért, mert rokkant ember vagyok, mindenki kinyalja a seggemet és kisgyerek módjára tart mindenki számon. Ennyi erővel én is állíthatnék látatlanban dolgokat rólad. Ember, én tényleg nem értem a gondolkodásmódodat, de tuti bennem van a hiba.
Pont azon a jogon állítom, hogy egy kis kölyök vagy, amilyen jogon te gyakorlatilag hazugnak tituláltál engem, aki állít valamit, de az ellenkezőjét csinálja (jelen esetben, hogy nem veszem meg a játékot). Holott leírtam érthetően, többször is, hogy ha nem is 0day, de a játék a polcomon lesz. Csak úgy tűnik nehéz feldolgozni azt az információt, hogy a letöltés és a vásárlás nem zárja ki egymást. Meg még azon a jogon nevezlek kölyöknek, mert pontosan emlékszem, hogy hetekkel ezelőtt milyen hisztit levágtál itt napokig, amikor kiderült, hogy milyen extrákat kap a nextgen kiadás, te meg kimaradsz belőle. Illetve segget csináltál a szádból, hogy ezek után te nem is jössz az oldalra, ezt többször is leírtad és ehhez képest még mindig itt kötözködsz. Abban viszont igazad van, hogy többször is említettem, hogy a GTA V mindenképpen gyűjtői kiadásban lesz meg. Ha nem PC-re, akkor valamelyik konzol kiadásában. De soha nem vertem a mellem, hogy a becsületes PC-s játékost rólam mintázták. Ez némi költői túlzás volt részedről. Hol itt a hiba? Úgy lesz, ahogy írtam, a CE a polcomon lesz. Nincs az én mondandómban semmi álszentség és rajtad kívül eddig senki nem is támadott le a hozzászólásaim miatt (természetesen ez még változhat). Tiszta igazságokat írok, csak Te veszed kissé túl érzékenyen a dolgokat, talán mert belül érzed Te is, hogy igazam van. Nem is tudtam, hogy rokkant vagy, nem ebből jött a pénz dolog. De mivel tanuló vagy, nem hiszem, hogy naphosszat a melóhelyen robotolsz. De nyilván végigmelózod a nyarakat, abból veszed a konzolra a játékokat és véletlenül sem karácsonyra, születésnapra, szebpénzként rokonoktól kapott pénzből. Nem akarok én megszabni senkinek semmit, mindenki úgy éli az életét, ahogy neki tetszik és engem az sem érdekel, ha valakinek minden GTA rész, vagy minden más játék letöltve van meg, csak senki ne állítsa, hogy neki kizárólag jogtiszta szoftverei vannak, mert ez egyszerűen nem igaz. Te magad is, bár nem nyíltan, de elismerted, hogy a PC-d oprendszere nem eredeti. Innentől mit érne az eredeti játékod? Ha előtte nem illegalizálsz egy Win-t, akkor papírnehezéknek jó maximum.