Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2014. 11. 20. 19:46
0/10
Elkövettem egy óriási hibát.
Szabadszálláson voltam angol csapatversenyen 2 fiú haverral meg egy lánnyal. Hazafelé úton a lány kapott egy SMS-t a sráctól, akivel jár, arról, hogy mi volt az akkori házi. Az üzenet úgy kezdődött, hogy "Szia Kicsim!". A többiek (és én) ezen jót nevettek, mert egy 13 éves lánynak nem nagyon szoktak ilyet írni. Aztán elkezdtünk baromkodmi azzal, hogy elküldjük üzenetbe a srácnak azt, hogy "Szia Kicsim! ***** vagyok!" Nekem a srác régebbi száma volt meg, így az egyik haveromtól elkértem az újat. Elküldtük az üzeneteket, majd hamarosan jött egy hívás a sráctól, hogy ne küldjünk üzeneteket az amyja telójára, mert mint kiderült a haveromnak valahogy a srác anyjának a száma van meg. Ezt csak az tetézte, hogy a haverom azt mondta, hogy ő nem küldött SMS-t. Így maradtam én a bunkó hülye, aki elküldte a srác anyjának azt, hogy "Szia Kicsim! ***** vagyok!".
Szerintetek mit csináljak? Holnap valószínűleg 2 dühös osztálytárs fog magyarázatot követelni tőlem. Tud valaki valami tanácsot adni?
Emellett még holnap nyelvtanból dogát írok, és csak most kezdek el rá tanulni. :/