Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2014. 11. 09. 02:01
Nekem annyira nem jönnek be az ilyen fajta játékok. Most BF 4-et játszok, a multiban úgy szeretek ökörködni, hogy egy haverommal egy szobában vagyok.(az igazi értelmében, nem játékszoba) Ilyenkor meghalásonként váltogatjuk, és hülyülünk. Egyébként single-ben 2 pályát vittem végig, a multit meg egyedül 10 perc alatt megúntam.
Játszottam a Call Of Juareznek a modern kori részével is, ott is eddig csak kb a 3. pályáig jutottam, mert meguntam.
Régen még PS2-őn kijátszottam a Medal Of Honor Frontlinet. Igazából csak az első pályája tetszett, ezért azt játszottam végig pár tucatszor. Ott a D-napon vagy átlagkatona. Szerintem ez az, amiről egy háborús játéknak szólnia kellene, hogy egy katona vagy a seregből a frontvonalon. Az, hogy az összes játékban egy kis elit csapat tagja vagy, az szerintem elég unalmas. Tudtok ajánlani ilyesmi játékot, vagy ilyen nem is létezik ma már?
A kedvenc shooterem, az már elég régi, és szerintem ki is lóg a sorból. Ebben a játékban lehetett váltani az FPS és a TPS közt, ami szerintem egy követendő példa.(Hállálúja, GTA V jól csinálja) Én mindig TPS-ben játszottam. Ez a Star Wars Battlefront I és II. Ódákat tudnék róla zengeni, hogy mennyire szeretem. Ha lenne Ps 2 classics letölthetőként, akkor még ma is játszanék vele. Ami még nagyon jó, a splitscreen, amit régen rengeteg játékban meg lehetett találni, ma meg már a készítők szerint a multi a jövő. (Bullsh*t!) A testvéremmel sokat játszottunk egymás ellen, főleg a 2-ben, a Galactic Conquesttel, amivel még egy csipet stratégia is belekerült. Remélem az új részt a Dice nem rontja el nagyon, és legalább belerakják a TPS-t, az FPS-t és a splitscreent opcióként.
Még egy kérdéssel zárnám= Tudtok ajánlani mai háborús splitscreen játékot?