Kinek mi jön be... van saját varázsa ezeknek az új részeknek is elismerem, de én a FIFA 09 ritmusát és sokféleségét nagyon szeretem. Legjobban úgy lehetne megmutatni ha játszatnék előtted.
És az sem utolsó szempont, hogy van lehetőség "ini" fájl használatával a valódi 45 percre, míg FIFA 11-től kezdve nem tudok semmilyen modról meg semmiről sem, ami valóssá tehetné az idő múlását. Persze ha te tudsz valamit, örömmel veszem, ha megosztanád velem...
Addig is élvezettel dédelgetem a FIFA 09-et... magam rendezgetem a játékosokat a valóság szerint, ill. 16 játékos kilétéről én döntők....(Create Players)
Erről jut eszembe: Megoldódni látszik a probléma, amit leírtam: nem lehet kikerülni sajnos. Megfigyeléseim szerint, ha a játékosok sora egy kiegészítő mezes játékossal kezdődik, vagy egy olyan mezzel, ahol a felirat hátul a szám alatt van, a többinél meg nem, akkor az összes eredeti mezzel rendelkező, vagy nevét szám felett hordó játékos hibásan fog megjelenni, s ilyenkor fennáll őket nézegetve a lefagyás veszélye is. A sort pedig a játékos nevek ABC sorrendje állítja fel. Elképesztő, hogy egy ilyen hiba milyen sokáig nem jött ki... legalább 4 éve vannak "csinált" játékosaim, de most jött ki ez először... kár az ilyen hibákért.