Nem sértődtem meg. Gondoltam is, hogy páran elmondják majd az ellenvetésüket, ha kiteszem a képeimet, de nem érdekelt. Inkább kitettem, hogy legyen valami eredetiség, ne csak tájképek meg selfie-k. Amúgy az Assassin's Creed sorozatban is vannak ilyen "furcsa" szokásaim. Ott szeretem eltüntetni a hullákat, ezért a vízbe, vagy egy szénakazalba dobom bele őket, a GTA-ban pedig bele is lövöm a holttesteket a vízbe. Én is szórakozásból játszom!dani.szentgali írta:Ki mondta, hogy zavar? Egyáltalán nem zavaró, csak szokatlan. Én és a legtöbb ismerősöm általában szórakozásból játszik, nem azért, hogy rögeszmésen lefényképezzen minden halott embert meg számolja, hogy egy adott esemény óta mennyi idő telt el. Attól még, hogy szokatlannak tartom a dolgot, nem mondtam semmi rosszat, csak furcsálltam ezt a szokást, mert most találkozok ilyennel először. Nem kell máris felkapni a vizet és megsértődni csak azért, mert valakinek más szokása van a videojátékok játszása terén és szokatlannak tartja a tiédet. Továbbá senki nem mondta, hogy ez nagyon zavaró, vagy hogy töröld le ezeket a képeket. Csak mivel ez egy fórum, ahol közzétetted ezt a dolgot, így mások is hozzászólhatnak és nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye egy adott dologgal kapcsolatban. Nem akart senki sem bántani ezért, csak megjegyeztük, hogy ez egy szokatlan dolog.
Eltekintve a témától ma végre megvettem az összes vállalatot és Franklin skilljeit is felvittem 100-ra! Na, szerintem egy darabig most nem fogok GTA-zni. Jóllehet a havas DLC miatt egy picit mégis Online-ozok, de utána a rablásokig nem veszem elő.