Nem hinném, hogy most neki fognának egy ilyennek. Szerintem marad úgy, mint konzolra.totyak írta: illetve most, az utolsó hónapban próbálnak finomítani rajta?
Úgy értettem a gépigényen finomítani.Kriss írta:Nem hinném, hogy most neki fognának egy ilyennek. Szerintem marad úgy, mint konzolra.totyak írta: illetve most, az utolsó hónapban próbálnak finomítani rajta?
Az AC Unity gépigénye röhej. A WD-é az volt. De ne feledd, a R* nem Ubifos. Ők általában az ajánlott gépigény túlozzák el, a minimum gépigény azért vállalható szokott lenni.brenor írta:Reménykedek benne, hogy nem lesz horribilis gépigénye, mint az AC Unity-nek. Elvégre a gta 5 még nem teljes értékű next-gen és még a gta 4 engine van alatta. Engem csak az zavart, hogy a hétre ígérték, de lehet nem vették számításba, hogy a héten volt a karácsony.
Nem reagáljuk túl. Ha nem ígérték volna erre a hétre, nem lenne itt semmi gond. Az ünnepekre meg ne fogjuk, kizárt, hogy elfeledkeztek a karácsonyról és csak most jöttek rá, hogy ünnepelni kell. Őszintén szólva én éppen karácsony egyik napjára vártam volna a bejelentést.Visali írta:Srácok, nem kell ezt túlreagálni. Ünnepek vannak, pihenés. Azt hiszem, ez mindenkinek kijár. Az Ask & Answered szerint a fejlesztés utolsó fázisában vannak, most jönnek a végleges tesztek. Lesz gépigény, még bőven időben vannak, máskor is ilyentájt (megjelenés előtt 4-5 hét) tették közzé a végleges rendszerkövetelményeket (lásd: Max Payne 3, L.A. Noire), csak azt nem vártuk annyira, ezért nem tűnik fel. A GTA IV után nyilván nem akarják elkapkodni, szóval türelem. Ezt a picit már ki lehet bírni. Én is ugyanúgy várom a gépigényt. Aztán lesznek hírek is, hiszen minden online és nyomtatott PC játék magazin tesztelni fogja, szóval január közepe felé lesz belőlük egy tucat. Lesz Video Editor, amit biztos megint jól bereklámoznak majd, és amihez kapcsolódóan lesznek videóversenyek, csak PC-seknek.
De most azért röhej az ACU-é, mert nagy, és tényleg az; vagy nagy és nem kell hozzá atomerőmű?Neil írta:Az AC Unity gépigénye röhej. A WD-é az volt. De ne feledd, a R* nem Ubifos. Ők általában az ajánlott gépigény túlozzák el, a minimum gépigény azért vállalható szokott lenni.brenor írta:Reménykedek benne, hogy nem lesz horribilis gépigénye, mint az AC Unity-nek. Elvégre a gta 5 még nem teljes értékű next-gen és még a gta 4 engine van alatta. Engem csak az zavart, hogy a hétre ígérték, de lehet nem vették számításba, hogy a héten volt a karácsony.