Gonzales: Nem mítosz. Egyszerűen nem zaklat többet telefonon azzal, hogy takarítsad ki a söpredékeket a városból. Bár ha belegondolok nem nagyon hívogatott engem se mostanság Madrazo, pedig nem is csináltam meg az összes Gang Attack-et.
Viking: Egyetlen egy szem van, a Vanillia Unicorn Los Santos-ban. De ami bent van az kárpótolja a többi épület hiányát.
Már értem
Igen, egyetlen Sztriptiz Bár van a gettó fele, és egyben az az egyetlen mulatóhely is.
Nagy dolgokat nem lehet benne csinálni, csak berúgni, nézni a sztriptiz táncosokat, esetleg privát táncot kérni.
Ja meg a Helmet Glitch-et Online-ba
Igen. Csak a multiban nem vetkőznek le a csajok. A sztori módban haza is lehet vinni egy-egy lánykát, ha flörtölsz vele, molesztálod privát tánc közbe vagy pénzt dobsz neki, mikor nyilvánosan rúdtáncol.
Viszont van egy "fordulat" a sztori haladtával Trevor beköltözik a sztriptiz bárba, és ő lesz a főnöke.
De addig is ugy lesz, hogyha privát tánc közben tapizod a leánykát a biztonsági őr előtt ( van mikor odébb áll, olyankor szabad a pálya) akkor eleinte csak figyelmeztetni szokott de ha folytatod akkor kidobnak a bárból
Ööö..
A sztriptiz bár bejárata előtt felveszel egy akármilyen sisakot (kivéve golyóálló sisakokat) akkor bemész, ott bent a sisakot leveszi. Utána felraksz egy akármilyen maszkot és kimész.
TAHH DAHH
Ki lett polírozva a CD-m, így újra működik a játék. Most tartok ott, hogyki kell rabolni az ékszerboltot. Fel van tuningolva Michael alapautója és be vagyok vásárolva csomó fegyverből és tartozékból. Állat jó játék. A mostani hétvége GTA V hétvége lesz.