Köszönöm a gratulációkat mindkettőtöknek. Nagyon örülök, hogy ezt sikerült teljesítenem. Sok idő elment vele, de ha egyszer imádom ezt a játékot
Igazából nem voltak vészesek a kidobósok sem, csak mindig meg kellett várnom a 21:00-t, hogy kinyisson a Maisonette9, aztán meg csak 2 küldetést engedett mindig, utána kiírta, hogy többet most nem vehetek fel.
Egy küldetés volt, amit kétszer is elrontottam, mert nem figyeltem. Amikor a hapsit a Hercules-nél letámadták a paparazzik. Első körben letaroltam őket gépfegyverrel (ami nyilván butaság volt, csak nem olvastam el, hogy nem sérülhetnek meg), másodikra meg a motorjukat lőttem szét, de ők életben maradtak. Az sem volt jó, így kénytelen voltam harmadjára simán legyorsulni őket.
Visali:
Az összes küldetés kijátszása 100%-ra az megvan,mert ugye kellett az egyik achievementhez.
Emlékeim szerint mindhárom játékban találkoztam minden véletlen karakterrel, nem csak a kötelezőekkel.
A barátokkal való 100%-os kapcsolatra a két kiegészítőben nem törekedtem, mert nem fűződött hozzájuk semmi megszerezhető dolog, így arra nem fordítottam hangsúlyt, esetleg még azokat tényleg meg lehetne csinálni. De szerintem a GTA IV-ben azok is megvannak, mert arra is adott egy trófeát.
A különleges ugratásokat szerintem felesleges újra megcsinálni, elég frusztráló volt elsőre is megkeresni és teljesíteni őket. Mikor tízszer nekimentem egy ugratónak, mire elfogadta.
Autólopásokat is csinálhatnám még, de azok is unalmasak, pénzre meg már nincs nagyon szükség, így, hogy vége az egész történetnek.
Ettől függetlenül még nem törlöm a játékokat (végül a GTA IV is fennmaradt még, nincs szívem törölni), szerintem belecsapok kicsit a multiba.