Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 12. 30. 16:10
Hogy miért van köralakja egy fegyháznak?? Hát nem is tudom... nézz már meg pár képet bármelyik kaliforniai vagy akármely amcsi államban lévő vidéken létesített fegyházról... látni fogod, hogy azok is többnyire kör alakúak. Szóval ez szerintem csupán a valóságos fegyházakról mintázott biztonsági felépítés, amit te nagyon különlegesnek tartasz a GTAV-ben. A játékbeli fegyházban szerintem nincs semmi különleges. Érthető, hogy le van zárva és illetéktelenként körözést kapunk, ha megpróbálunk bemenni. Szerintem semmi különleges nincs benne és azt is kizártnak tartom, hogy bármilyen köze lenne akár az UFO-s, akár a Jetpack-es rejtélyhez. A Jetpack-rejtéllyel kapcsolatban pedig a nyomok és bizonyítékok ellenére nem tartom valószínűnek, hogy valóban van a játékban egy elrejtett sugárhajtású hátizsák, rengeteg olyan kocka fanboy van a világon, akik éjt nappallá téve megállás nélkül játsszanak a GTAV-tel már a prevgenes megjelenése óta, és ha ők nem találtak eddig semmit, akkor elég sanszos, hogy tényleg nincs is semmi. Ez persze nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy későbbi DLC-ben esetleg tényleg lesz Jetpack, de a játék jelen állapotában szinte biztos, hogy nincs egy rejtett Jetpack sem.