hmm, hát annó régen még jártam internet klubba, és ott a gépeken fennt volt a FarCry 1. (Persze, nem mostanában volt, olyan 6 éve.) Az nagyon tetszett, néhány küldit meg tudtam belőle csinálni. Ha vinné gépem, lehet le is tölteném, annó még eléggé lekötött, még akkor is mikor sokszor nem tudtam mit kellett csinálni, mert sosem olvastam el az utasításokat. Az első küldit viszont azért meg tudtam csinálni xD Késsel elég menő volt menni. A kedvenc részeim az autós részek voltak, mikor vezetni kellett. Nem is figyeltem a pályára, csak vezettem, mert olyan király volt.
Voltak benne nehezebb pályák is, asszem itt a játék elején már menni lehet minden pályára, vagy az is lehet hogy nem, csak az enyém volt már végigjátszva..nem tudom.. Na mindegy, mentem nehezebb pályákra is, pl csomó "hajóroncsos" pályákra, azokon mindig lelőttek szinte egyből, de jó kis móka volt. Életem majdnem első FPS-e volt, ha lehet ezt a játékot annak mondani, nem is tudom hogy ide sorolják-e. Tetszett.
Láttam videókat a 3. részről, elég szép, bár azt néhányan azt mondják, hogy monoton lett, és kissé könnyű.