Attól, hogy egy hely megnyitására találtak utalásokat, még nem jelenti azt, hogy mást nem nyitnának meg.Stan98 írta:Milyen kis aranyos tőlük hogy 1 helyet kinyitnak... Inkább a Heistek után majd ha unalmassá válnak,nyissák meg a kaszinót..
Nagy kár, mert én is PS3-as vagyok. Egyedül a német nyelvtudás hiányzik, de ha valaki tud a társaságból angolul is, szívesen csatlakozok.Radierex írta:PS3 (én lehet, hogy majd kipróbálom a PC verziót is)
Annak lenne előny aki németül tanul és gyakorolni akar.
Hirtelen azt olvastam, hogy szívesen csókolózokArminho írta: Nagy kár, mert én is PS3-as vagyok. Egyedül a német nyelvtudás hiányzik, de ha valaki tud a társaságból angolul is, szívesen csatlakozok.
A négyet biztosra tudom, ennél többrôl még nem olvastam.Arminho írta:Holnap már itt lesznek az Online Heistek, ezért szeretném leszervezni magamat egy csapatba. Rockstar írta nekem, hogy esetleg levideózza a rablásokat. UnNarrator-ral a tízmilliót próbáljuk elérni (az összes küldetés teljesítése egyhuzamban, életveszteség nélkül). Nikita és Stan is írta itt a fórumon, hogy szívesen csatlakozna, és minden bizonnyal Gonzales is jön. Esetleg szervezhetnénk ismét egy közös játékot valamikor a hétvégén. Számítok még wantoo-ra, Killzone-ra, Tequi-La-La-ra (samuponyi), PawahDani-ra (Csuccsi11) és tatec-ra. Arról esetleg lehet valamit tudni, hogy hány játékos tud megcsinálni egy-egy rablást?
Rám számithatsz:)Arminho írta:Holnap már itt lesznek az Online Heistek, ezért szeretném leszervezni magamat egy csapatba. Rockstar írta nekem, hogy esetleg levideózza a rablásokat. UnNarrator-ral a tízmilliót próbáljuk elérni (az összes küldetés teljesítése egyhuzamban, életveszteség nélkül). Nikita és Stan is írta itt a fórumon, hogy szívesen csatlakozna, és minden bizonnyal Gonzales is jön. Esetleg szervezhetnénk ismét egy közös játékot valamikor a hétvégén. Számítok még wantoo-ra, Killzone-ra, Tequi-La-La-ra (samuponyi), PawahDani-ra (Csuccsi11) és tatec-ra. Arról esetleg lehet valamit tudni, hogy hány játékos tud megcsinálni egy-egy rablást?
Írj a Rockstar Supportra, ott tudnak segíteni.NikitaDragovich írta:HELP!
Újra letöltöttem a bátyám telefonjára az iFruit applikációt, hogy tudjak csinálni egyedi rendszámot ROBERT98 néven. Beírtam a rendszám nevét, és rámentem, hogy "order", erre ezt adta ki:
"Warning, you can only change your license plate once; are you sure you want to continue?"
Utánaolvastam a neten, és kiderült, hogy csak egyszer lehet megváltoztatni. Én valószínűleg elrontottam az egészet, mert mikor elsőnek kipróbáltam az applikációt, összevissza írtam mindent, mivel még akkor nem tudtam, hogy hogyan kell kezelni ezt a szart... Gondolom, rámehettem a rendelésre, és egy random rendszámot tehetett az egyik autómra, és már nem is tudom megváltoztatni. Bassza meg! Ilyen egy szart... Nagyon hülyeség ez az iFruit applikáció, nincs semmi értelme az egésznek... A Rockstar ezt is elbaszta...
http://gtaplace.hu/hir/1910/trofeakkal-is-bovul-a-gta-vStan98 írta:+1 újabb kiszivárgás a Heistekről: http://hu.ign.com/m/grand-theft-auto-on ... arogtak-ki