NikitaDragovich írta:Áh, bassza meg! Holnap fizikából témazárót írunk, és tanulnom kell, míg a hülye öcsém tolja a rablásokat... Majd csak holnap játszhatok vele. Fuck! Pedig annyira megcsináltam volt az első rablást Arminhóval...
Tequi-La-La írta:Tényleg, holnap én is fogok írni fizikából (véletlen? )
Amúgy nem ezért akartam írni, a lényeg az, úgy néz ki csütörtökre lesz headsetem, úgyhogy végre tudok majd normálisan kommunikálni veletek (esetleg egy közös heist Arminho? )
Sok sikert holnapra mindenkinek.Arminho írta:Na, úgy döntöttem, hogy a rablások fontosabbak a tanulásnál, ezért aki szeretné megcsinálni az első heistet velem, az jöjjön fel az Online-ra! Úgy hétig, fél nyolcig leszek.
Kösz a választ, ezzel meg is van a Rooftop Rumble a heistek között.Arminho írta:Minden rablásnál változó. Van, ahol két ember kell, van ahol négy. A Fleeca Job kétfős, annyit már tudok.
Szerintem az csak valami bug, mert mikor belépek singleplayerbe, mindig kiírja, hogy új járműveket adott a garázsomhoz, a helipadhoz és a hangárhoz.Franklin írta:Kipróbáltam ezt a rettenetet. Hááát. Az első missziónál 2 fő a maximum, gondoltam jó ez így mert trollkodás sem lesz és a pénz sem oszlik annyira szét. Eddig jó is volt minden a srác vezetett én HÁLA AZ ISTENNEK hacker. Kb. az első hack-elést 20 PERCIG csináltam. (Hát rendesen leizzadtam, pedig nem vagyok az az izzadós típus). Nektek is ilyen baromi nehéz? A R* miért nem tette elérhetővé Single-ben a járműveket?
Te tudsz az új hydrával, és a többi új járművel menni ?Rockstar69 írta:Szerintem az csak valami bug, mert mikor belépek singleplayerbe, mindig kiírja, hogy új járműveket adott a garázsomhoz, a helipadhoz és a hangárhoz.Franklin írta:Kipróbáltam ezt a rettenetet. Hááát. Az első missziónál 2 fő a maximum, gondoltam jó ez így mert trollkodás sem lesz és a pénz sem oszlik annyira szét. Eddig jó is volt minden a srác vezetett én HÁLA AZ ISTENNEK hacker. Kb. az első hack-elést 20 PERCIG csináltam. (Hát rendesen leizzadtam, pedig nem vagyok az az izzadós típus). Nektek is ilyen baromi nehéz? A R* miért nem tette elérhetővé Single-ben a járműveket?