Na, ma kipróbáltam a rablásokat. Megcsináltam az első két előkészületi missziót, de a Fleeca rablást már nem tudtam ez a bugos szar rendszer miatt!
Beinvitáltam egy játékost, és miután elfogadta, rámentem, hogy kezdjük el ketten a küldetést, erre a végtelenségig töltött az a szar, és elbasztam mindent.
Nem töltött be már vagy 10 perce, ezért kiléptem. Ugye még holnap meg tudom csinálni a Fleeca rablást, attól függetlenül, hogy kiléptem, mert nem töltött be? Nagyon meg szeretném csinálni, mert rohadt jó!
Nagyon tetszik nekem ez a frissítés! Remélem, holnap fogok tudni játszani Arminhóval, Stannal és UnNarratorral, meg a többiekkel. Sajnos ma elhúztam az időt, mert a legelső mentésemben (C opció) megvettem a DLC-s autókat és fegyvereket, mert majdnem egy éve nem játszottam az első végigjátszásomban, és sok DLC-s cucc nem volt meg. Aztán újrakezdtem harmadszorra a GTA V-öt, hogy majd legyen egy olyan mentésem is, ahol a B opciót választottam. Abban csak az első két küldit csináltam meg, utána pedig elkezdtem a rablásokat Online-ban.