Esküszöm nem értem mit szeretnél. Mi az a config? A játék pc-n legalább olyan szép, ha nem szebb lesz, mint Xbox One-on, vagy PS4-en. A GTA IV-hez képest meg sokkal szebb. Gépigény elvileg már adott, ha a Rockstar nem változtat rajta, akkor tudod mihez kell igazodnod, hogy szép legyen a játék. A gépigényt semmi nem fogja csökkenteni, akkora lesz, amekkorát a R* mondott. A multi elvesztését sem értem, bővebben is kifejthetnéd mire gondolsz.KRISZ46 írta:ÜDv emberkék. Nos jön a GTA 5 pc re. Szerintetek lessz hozzá valami config? Mármint ami kb prevgen vagy GTA 4 szintre hozná kinézetben s kb gépigényben is.Meg kevesebb jármü. Persze gondolom akkor elveszne a multi lehetőség dehát én ezt feláldoznám csak h játszhassak
Na, akkor kezdjük onnan, hogy milyen géped van most. Az én gépem sem bírja el a gépigény alapján, de 25 rugóból elvileg meg tudnám oldani, hogy valamivel minimum felett vigye.KRISZ46 írta:Nincs meg a minimális ezért kérdem h valaki szerint lessz e ilyen v h van e rá esély. GTA 4 hez is láttam fps configot. S azért hoztam fel a GTA 4 et mert annak nincsen nagy gépigénye. Örülnék ha elmenne az 5
Hogy lenne már kisebb? Azt írtam, hogy "nem sokkal nagyobb", ebből nem tudom, hogy jött ki nálad a kisebb...KRISZ46 írta:Akkor szerinted kisebb lesz a gépigény a mostani nál?
Ennek volt bármi értelme?Kriss X írta:A felújítás/újíttatás olcsóbb lenne mint egy új gép, ha csak pár dolgot cserélsz benne és nem az egészet, de ha viszont az egészet cserélni akarnád, akkor inkább tényleg az új gép.
Ezek az értelmes gondolatmenetek itt a GTAPlacen.realostew írta:Ennek volt bármi értelme?Kriss X írta:A felújítás/újíttatás olcsóbb lenne mint egy új gép, ha csak pár dolgot cserélsz benne és nem az egészet, de ha viszont az egészet cserélni akarnád, akkor inkább tényleg az új gép.