Mondjuk még csak hétfő van, úgyhogy a héten simán belekezdhetnek a marketingbe, nincsenek annyira elkésve. Meg ahogy Visali is mondta, most jöttek ki a Heistek és lehet direkt várnak, hogy csillapodjon a felhajtás, majd amikor már nyugi van bedobnak egy vidit és kész, másra nem nagyon számítok, elég nagy hype van már a játék körül. Sőt szerintem a csúszások is a marketing részét képezik, mondjuk lehet az is benne van, hogy nem végeztek időben, de ha csak egyszer jelentenek be egy nagyobb csúszást, akkor mindenki felháborodik 1-2 hétig ezzel foglalkozik és nyugi van, ha viszont havonta arrébb tolják a megjelenést akkor folyamatosan erről beszélnek. És nem kell milliókat költeni. Az viszont más kérdés, hogyha tényleg ezt csinálják akkor hol a határ??? Én nem lepődnék meg 1-2 csúszáson, sőt inkább arra készülök, hogy június-szeptember között fog csak megjelenni, mert eddig mindig beleéltem magam, hogy csak pár hét van és jött a végén a pofára esés. Amitől félek az az optimalizáció és bug-ok, ha egy egyszerű updatet képes elcseszni a R* mi lesz most??? Mert egy PC-s port komolyabb dolog. Meg mi lesz az Online résszel, szerintem játszhatatlan lesz az is. De most vonatkoztassunk el az én GTA V-vel és R*-al kapcsolatos pesszimizmusomtól és reménykedjünk, hogy nem csúszik a játék és a port is minőségi lesz...(aztán ébredjünk fel)