Türelmes voltam... Egy és fél évet vártam erre a szarra, és...
Mi a f*sz van az emberekkel?!
Elmondom, mi a problémám már a Heist DLC megjelenése óta: nem vagytok képesek elfogadni egy k**va invitet!
Épp a második rablás utolsó előkészületeit csinálom, mikor meg kell ölni az ügyvédeket. Majdnem 2 órát basztam el az életemből azzal, hogy nem fogadták el a meghívásaimat, és hogy folyton elcseszték a missziót! Ja, és ne beszéljek arról, hogy az itteni fórumozók sem képesek elfogadni egy kiberakott invitet! Mi értelme egyáltalán a Crewnek és a barátoknak?! Mi a francért van ennyi magyar barátom a GTA Online-ban?! Mi a francért nem képesek segíteni másoknak?! BUNKÓK! Folyton-folyvást invitet küldök mindenkinek, mert rohadtul le vagyok maradva a rablásokkal, de TI nem vagytok képesek segíteni nekem! Hát ez az összetartás?! Megkérdezném: van-e hát értelme a Crewnek? NINCS! Köszönöm, hogy nem fogadjátok el az inviteimet, csak tudjátok egy és fél éve vártam erre a szar rablásokra, és nem tudok senkivel sem játszani, mert szartok az ember fejére! Istenemre mondom: veszek egy PS4-et, és elfelejthetjük egymást...! Tiszta ideg vagyok! Ma a második rablás utolsó előkészületét hétszer-nyolcszor baszták el! Idegenekkel tudom csak csinálni a rablásokat, mert TI lusták vagyok! Annyira felbecsülhetetlen az érzés, mikor egyfolytában ezek az ismeretlen játékosok elbasszák a küldetést. Vagy meghalnak, vagy öngyilkosságot követnek el, esetleg felrobbantják a küldetéshez szükséges dolgokat... Két órát csesztem el az életemből azzal, hogy megcsináljam a második rablás utolsó előkészületét... Gratulálok! Csalódtam BENNETEK! Tisztelek a kivételnek... (Tudom, erős voltam, de már nem bírtam tovább! Már több hete ezt érzem, és kénytelen voltam leírni!)