A Rockstar azért nem bővíti a singleplayert, mert egy rakás szar az egész. Senki nem játszik vele. Ezt pontosan tudja a Rockstar is. Nincsen benne semmi potenciál. Sokan végig se játszák még a főszálat sem. Van egy ismerősöm, aki 100-as szintű, de még nincs meg neki a "Welcome to Los Santos" trófea. Csernobilban nem nyit senki kocsmát... A GTA egy multiplayer játék lett, ezt kell fogadni. A heistek invite rendszere meg nincs elbaszva. Nem tudom mit vársz... Idegenekkel senki nem akar heistezni, azt meg, ahogy korábban is mondtam, ne várd el, hogy egyet csettintesz és ugrik mindenki. Szólni kell az embereknek, és kész. Mindenki "éli az életét" az onlineban, nem egésznap epekedve várják a meghívódat, mint messiás a vasárnapot! Nem rinyálni kell, hogy mekkora faszok vagyunk, hanem szervezkedni egy kicsit.NikitaDragovich írta:Egyetértek veled - bár még nem csináltam meg az összes rablást, mert elakadtam a Humane Raidnál. A helyzet az, hogy még mindig nem volt alkalmam befejezni a Heist DLC-t, köszönhetően a rossz invite-rendszernek és a játékosok pocsék összetartásának. Tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, hogy a Rockstar el fogja cseszni ezt is. Szerintem nem is fogom befejezni a Heisteket, mert már nem érdekelnek, ahogyan a GTA V sem. Komolyan, erre vártunk 1 évet? Erre a félkész munkára? Mit csinált a Rockstar egy év alatt?! Vártunk sokat, hogy kapjunk valami normális frissítést, hogy feldobják az unalmas Online világát, erre ezt is elkúrták. Én hamarosan írni fogok kritikát a GTA Online rablásairól. A Rockstar helyében már régen leszartam volna az Online-t, és helyette a SZTORIT bővítettem volna. 1,5 éve van kint a GTA V, és azóta egy darab DLC-t sem tudtak kiadni a sztorihoz! Felháborító! Húzták az időt a next-gen és a PC miatt, ennek köszönhetően a prev-genesek már halálra unják magukat, mert nincs semmi ebben a gigantikus GTA V-ben! Rengeteg a kiaknázatlan lehetőségek tárháza, de a Rockstar szarik erre...
Én már nem várok semmit a GTA VI-tól. Biztosan PC-re fogom majd megvenni 3-4 év múlva. Addigra már kint lesz a PS5, de okulva a PS3-as és az Xbox 360-as GTA V hibáiból, egyértelmű, hogy PC-re fogom megvenni a GTA VI-ot. Egy héttel ezelőtt a bátyám letöltötte a GTA V-öt PC-re, és meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó! A grafika állati! Sokkal jobb, mint a konzolokon! Bátyám azt mondta, hogy megveszi PC-re, tehát a PS3-as mentésemet átimportálom a PC-sbe, így visszatérő játékos leszek, csakhogy ez azt jelenti, hogy többet PS3-on nem fogok Online-ozni. Ezért el fogok köszönni a PS3-as játékosoktól, akikkel jókat tudtam játszani eben az 1,5 évben. Előtte viszont befejezem nyáron a rablásokat, és csak utána viszem át a karakteremet PC-re.
Emellett mivel már kiadták PC-re a GTA-t, itt az ideje annak, hogy végre-valahára folytassák DLC-kkel a sztorit! Most már rohadtul jöhetne egy North Yankton-i DLC, vagy egy olyan, amely folytatja a három befejezést! Már öt platformon kint van a GTA V, tehát most már a prev-genesek megérdemlik, hogy 1,5 év után újra élvezzék a GTA-t, mert siralmas az, amit a Rockstar művelt a szar Online miatt! Én az Online-t dobnám a kukába. Szar lett az egész. Karakterkészítés is borzalmas!
Remélem, senki sem sértődött meg a véleményem miatt.
Neee! Akkor kit fogok szívatni minden nap? Egy potenciális heist tagot veszítenék el.Gonzales írta:Lehetséges, hogy énis átmegyek Ps4-re.
Nyugi, csak lehetséges amugy is csak jövő karácsonykor kapok. (Ha kapok )Arminho írta:Neee! Akkor kit fogok szívatni minden nap? Egy potenciális heist tagot veszítenék el.Gonzales írta:Lehetséges, hogy énis átmegyek Ps4-re.
Jó okom van rá. És nem rinyáltam, hanem a véleményemet mondtam el, de ahogy látom, lehurrogják az embert, hogyha leírja a véleményét...realostew írta:NikitaDragovich Hogy te milyen sokat rinyálsz mostanában.
Ohh szóval rakás szar? Nem játszik vele senki? Szóval van 1 ismerősöd akinek nincs meg a "Welcome to Los Santos" trófea és akkor rögtön szar a játék, értem én... Úgyis jönni fog SP DLC, csak előtte le kellett húzni a játékosokat a Nextgen és PC változattal...Rockstar69 írta:A Rockstar azért nem bővíti a singleplayert, mert egy rakás szar az egész. Senki nem játszik vele. Ezt pontosan tudja a Rockstar is. Nincsen benne semmi potenciál. Sokan végig se játszák még a főszálat sem. Van egy ismerősöm, aki 100-as szintű, de még nincs meg neki a "Welcome to Los Santos" trófea. Csernobilban nem nyit senki kocsmát... A GTA egy multiplayer játék lett, ezt kell fogadni. A heistek invite rendszere meg nincs elbaszva. Nem tudom mit vársz... Idegenekkel senki nem akar heistezni, azt meg, ahogy korábban is mondtam, ne várd el, hogy egyet csettintesz és ugrik mindenki. Szólni kell az embereknek, és kész. Mindenki "éli az életét" az onlineban, nem egésznap epekedve várják a meghívódat, mint messiás a vasárnapot! Nem rinyálni kell, hogy mekkora faszok vagyunk, hanem szervezkedni egy kicsit.NikitaDragovich írta:Egyetértek veled - bár még nem csináltam meg az összes rablást, mert elakadtam a Humane Raidnál. A helyzet az, hogy még mindig nem volt alkalmam befejezni a Heist DLC-t, köszönhetően a rossz invite-rendszernek és a játékosok pocsék összetartásának. Tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, hogy a Rockstar el fogja cseszni ezt is. Szerintem nem is fogom befejezni a Heisteket, mert már nem érdekelnek, ahogyan a GTA V sem. Komolyan, erre vártunk 1 évet? Erre a félkész munkára? Mit csinált a Rockstar egy év alatt?! Vártunk sokat, hogy kapjunk valami normális frissítést, hogy feldobják az unalmas Online világát, erre ezt is elkúrták. Én hamarosan írni fogok kritikát a GTA Online rablásairól. A Rockstar helyében már régen leszartam volna az Online-t, és helyette a SZTORIT bővítettem volna. 1,5 éve van kint a GTA V, és azóta egy darab DLC-t sem tudtak kiadni a sztorihoz! Felháborító! Húzták az időt a next-gen és a PC miatt, ennek köszönhetően a prev-genesek már halálra unják magukat, mert nincs semmi ebben a gigantikus GTA V-ben! Rengeteg a kiaknázatlan lehetőségek tárháza, de a Rockstar szarik erre...
Én már nem várok semmit a GTA VI-tól. Biztosan PC-re fogom majd megvenni 3-4 év múlva. Addigra már kint lesz a PS5, de okulva a PS3-as és az Xbox 360-as GTA V hibáiból, egyértelmű, hogy PC-re fogom megvenni a GTA VI-ot. Egy héttel ezelőtt a bátyám letöltötte a GTA V-öt PC-re, és meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó! A grafika állati! Sokkal jobb, mint a konzolokon! Bátyám azt mondta, hogy megveszi PC-re, tehát a PS3-as mentésemet átimportálom a PC-sbe, így visszatérő játékos leszek, csakhogy ez azt jelenti, hogy többet PS3-on nem fogok Online-ozni. Ezért el fogok köszönni a PS3-as játékosoktól, akikkel jókat tudtam játszani eben az 1,5 évben. Előtte viszont befejezem nyáron a rablásokat, és csak utána viszem át a karakteremet PC-re.
Emellett mivel már kiadták PC-re a GTA-t, itt az ideje annak, hogy végre-valahára folytassák DLC-kkel a sztorit! Most már rohadtul jöhetne egy North Yankton-i DLC, vagy egy olyan, amely folytatja a három befejezést! Már öt platformon kint van a GTA V, tehát most már a prev-genesek megérdemlik, hogy 1,5 év után újra élvezzék a GTA-t, mert siralmas az, amit a Rockstar művelt a szar Online miatt! Én az Online-t dobnám a kukába. Szar lett az egész. Karakterkészítés is borzalmas!
Remélem, senki sem sértődött meg a véleményem miatt.