Ha már ennyire nagy vitába keveredtünk egy játék miatt,akkor én is beszállok a buliba. Nikitának és Rockstarnak is adok igazat,hiszen mindkettőjük jó érveket hozott fel. Személyszerint én is azt érzem,hogy a GTA már átment az Onlineba,kevesebben játszanak a Story-val mert azt egyszer végigcsinálod és utána keveseknek van kedve újracsinálni. A GTA 2013 szeptembere óta igenis egy Multiplayer játék lett,ha tetszik,ha nem. VISZONT! A Story mód attól függetlenül bizony hiányos. Rengeteg olyan dolog van,amit bónusz szórakozásként fel tudna használni a kiadó. Rengetegszer vagyok úgy,hogy nincs kedvem Onlineozni,mert tönkre van cseszve azzal,hogy lassú,ledob,sok a bug,a játékosok nagy része egy alattomos köcsög és még sorolhatnám. Jogos Rockstar felvetése,hogy nem pont a mi invitálásunkra fog várni majd minden játékos,de azért az elég szomorú,hogy kb (ha jól tudom) 20 millió ember vette meg a prev genes verziót...biztos hogy naponta 1-2 millió játékos fent van. Nehogy már ebből 3 szerencsétlent ne tudj behívni sehova. A legszomorúbb,hogy nem csak a Heistekbe,hanem TDM-be,versenyekbe se jönnek nagyon...van hogy már 10 perc után felhúzom magam és nem bírok többet várni.
Szóval az Online is ki tudja miatt,de szét van cseszve. És igenis a R* 1 év alatt nem tudta betartani azt az ígértet,hogy egy király DLC-t dob össze...De ez már nem számít.
Visszatérve a Single-re,sokkal jobb néha elhülyülni egyedül,mint felhúzni magad a R* szerencsétlen megnyílvánulásain. Pont az ilyen helyzetekre kellene az,hogy telenyomják az 1 személyest egy rakás cuccal.
Például ott a Kaszinó. Számtalan dolgot lehetne benne csinálni,de nem,a kedves játékkiadó csak dísznek berakta. Akkor mi értelme van?
Meg a másik nagy problémám,hogy anno a Vice Cityben vagy a San Andreasban lehetőség volt ingatlanokat venni,ahova szabadon bemehettél mászkálni. A GTA V-ben erre sincs lehetőség,csak akkor az ingatlanvásárlásnak megint annyi az értelme,amit kiszarok a WC-n.
Aztán most ott vannak az Onlinebeli új járművek,mint pl a Kuruma vagy a jó kis harci helikopter. Ha a supporton rákérdezel,hogy miért nincs sztoriban,telibe fogják szarni. De akkor kérdem én: minek van support?
Ha 5-6 járművet nem tudnak belerakni,amik igen jó hülyülési eszközök lehetnének,akkor megint azt mutatják meg,mennyire egy semmirevaló cég az övék.
És ez csak néhány dolog abból amiket a Storyban lehetne csinálni....Vicces ez az egész,de nem is folytatom tovább. Ha esetleg valaki nem ért egyet a kifejtett véleményemmel,akkor nem kell leugatni,normális érveket hozzatok fel,mint én.
U.I:
Nikita,Gonzales a ti döntésetek,hogy mit csináltok de én azt mondom,ne menjetek át már másik portra. Igaz,hogy ritkán de veletek mindig tök jó volt játszani és még szeretném ha lenne máskor is közös GTA