Valóban az lenne, csak kicsi rá az esély. Először is nem hivatalos, másodszor meg igaza van
realostew-nek, egy teljes kontinenst magába foglaló GTA már túl nagy lenne a konzolok, de szerintem a PC-k számára is. Meg azért valljuk be, fölösleges is lenne. Tudom, hogy én vagyok az, aki mindig csak azt mondja az újabb GTA-k játékterületére, hogy "minél nagyobb, annál jobb", de egy egész kontinens az tényleg túlzás lenne. A GTA V-ben is hiába nagy a terület, hozzá képest nagyon kevés a sztoriküldetés, de még a mellékküldetések is épphogy érik az elegendő kategóriát, és vannak olyan helyszínek is, amiket a sztori/mellékküldetések/gyűjtögetések alatt sem járunk be. Én lennék a legboldogabb, ha lenne végre egy olyan GTA, amelyben több különböző nagyváros és különböző helyszín van, amelyek között repülőkkel/hajókkal lehetne utazgatni, de egy egész kontinens elkészítését még én is túlzásnak tartom egyelőre. Főleg úgy, hogy a R* még odáig sem jutott el, hogy a GTA V térképe mellé berakjon egy másik, valamivel kisebb területet (North Yankton). Biztos eljön az az idő, amikor több különálló játékterületből álló GTA-k fognak megjelenni, de erre még nagyon sokat kell várni szerintem. Főképp, ha a R* neadjisten mégse adna ki North Yankton/Ludendorff DLC-t.