Sok jót (és kevésbé jót) is hallottam a Bioshock-szériáról, de játszani még nem volt alkalmam vele. Sőt, megvallva az őszintét, amikor először olvastam még anno az első részéről, az járt a fejemben, hogy mekkora marhaság ez a vízalatti kislányszellemmel meg a fúrógépkezű búvárruhás alakkal. A második rész meg szinte teljesen kimaradt, csak onnan tudtam, hogy van, hogy a 3. részről hallottam, így gondoltam, hogy kell lennie 2-nak is. Viszont én elég sok videokritikát szoktam nézni a legkülönfélébb magyar és külföldi játékteszterektől és a 3-mat mindenki (még a legszigorúbbak is, akik egy csomó, általam kedvelt játékot is már a start gomb megnyomásánál lehúztak) csak dicsérték. Ezért hát kíváncsi lettem, eddig tartózkodtam a Bioshock-tól, mert olvasásra/első látásra nem nagyon jött be egyik része sem (amelyekről hallottam), de most, hogy annyian dicsérik, ezért engem is kezd kicsit érdekelni a dolog. Szóval lehet, valamikor majd meglesem és lehet, hogy nekem is leesik majd tőle az állam, egyelőre még óvatoskodok, de valamikor talán beszerzem.