A rangokat én találtam ki, és próbáltam GTA-hoz kapcsolódó rangokat megadni.MasterP írta:Ez a CJ zoknija honnan jött? . Annak mi értelme? Én a helyetekben 1-2 helyre nagyobb szereplő nevét tettem volna. Vagy végefele ilyet is be lehetett volna írni, hogy BOSS vagy függő . Ti tudjátok, de ha értelmes dolgok vannak beírva az jobb szerintem.
Azt vettem észre, hogy nem változik a rangom, pedig ezzel már 15 hozzászólásom lesz a fórumban.
Annyit még hozzátennék, hogy 6000 hozzászólás nem sok kicsit? Nincs annyi komment a fórumon összesen minthogy 1 ember azt elérje. Viszont ha a sima cikkek alatti hozzászólás is érvényesülne, akkor már inkább elérhetőbb a 6000es szám. Szerintem meggondolandó!
A 6000 nem sok, és több is lesz ennél. Előbb utóbb eljutunk arra szintre, amikor már ennyi hozzászólás lesz valakinek, persze nem most.
Semmit. Ha a hozzászólásaid fele off, akkor főleg nem. Ez inkébb azt tükrözi, hogy mennyire vagy otthon a témákban, mennyire vagy segítőkész. Elvileg ha nagyobb rangod, több a tapasztalatod, mert többet olvastad a fórumot.TheGTAKING írta:És mi lesz akkor ha én elérem az egész rangot? Kapok valami jutalmat?