Én PS 3-on is találkoztam már olyan játékossal, aki jeti , majd késôbb alien kosztümben feszítve csinált zéró gravitációt az egész session-ben...Arminho írta:Nem tudom, hogy mennyire vannak hackerek a multiban, de nekem szinte mindig sikerül kifogni egy olyan session-t, ahol éppen egy drágalátos jómadár tevékenykedik. A mai eset itt van példának: megyek szépen nyugodtan az 50-es évekbeli Cascommal, mikor hirtelen felrobbanok. Ez nemcsak azért rossz, mert ki kell fizetni egy kisebb összeget a kocsiért, hanem mivel én max hangerőn szoktam a tévét bömböltetni, konkrétan összefostam magam a robbanástól. Szóval, respawnolok, és mi történik? A fejem fölött megjelenik az FIB-s UFO.
Hát, nem gyönyörű?
Pár nappal ezelőtt pedig odajött hozzám egy játékos, és hirtelen elkezdtek potyogni az égből pénzeszsákok, darabonként 40 ezer dollárt rejtve. Persze, azt tettem, ami helyes. Összeszedtem a pénzt, így lett +300 ezer dollárom, aztán pedig tettem rá bounty-t, feljelentettem csalásért és tettem rá kick-et.
Voltak valakinek hasonló esetei? Mennyire gyakran találkoztok ilyenekkel? Titeket nem idegesítenek a hackerek?
Gonzales írta:ISTEN ÁLDJON MEG ROCKSTAR *-*
Végre van mit vegyek a pénzemre
Visszatér a Virgo is, az eggyik új autó is egy 54-es Mercedez SL lesz.. WÁÁ
Nálam egyedül az idô okozhat problémát (esetleg), illetve én chaten kérnék utasításokat, de ezekkel együtt én is benne lennék.Arminho írta:Embereket toborzok az All in Order, Loyality és a Criminal Mastermind kihívásokhoz. Most azonban szabad jelentkezés helyett lenne néhány feltételem.
Feltételek:
- Heavy Utility Vest és Bulletproof Helmet elmentve Outfit-ként
- Armored Kuruma vagy Insurgent
- heist közben hallgatás a leader-re (ebben az esetben rám), önfejűség mellőzése
- kommunikáció chat-en vagy headseten keresztül
- maximum golyóállómellény, snack az Inventory-ban a heistek előtt
Opcionális dolgok:
- 135-ös rang
- tapasztalat a már megcsinált heistekből
- headset
- sok szabadidő
Setup-ok, heistek előtt chat-en mindig megbeszéljük a tervet, és annak megfelelően cselekszünk. Ha valakit érdekel a dolog, az írja ki PSN ID-jét (persze, ha nincs rajta a barátlistámon), illetve azt, hogy mennyi %-ot kér a heistekből (25%-nál nincs több). Várok szívesen mindenkit, aki PS3-on játszik.