Előre is elnézést, mert ezt a kérdést minden bizonnyal már legalább egyszer feltették és talán meg is válaszolták a megjelenés óta (talán épp én voltam az, aki feltette eme kérdést), de nézzétek el nekem, eredendően lusta ember vagyok és nem tudom rávenni magam, hogy visszakeressem a fórumon az összes topicot, hozzászólást... szóval annyi kérdésem lenne, hogy a Mount Gordo szellemnőjét hogyan lehet meglesni a játékban? Csak mert nekem a megjelenés óta egyszer sem sikerült, pedig párszor megpróbáltam. Azt tudom videók alapján, hogy elvileg éjfélkor jelenik meg, de azt nem tudtam kideríteni, vagy legalábbis elkerülte a figyelmemet, hogy az éjfélkor/éjfél előtt történő pontos helyszínre érkezésen kívül van-e valamilyen más előfeltétele annak, hogy megjelenjen a szellem? Tehát valami mást is kell csinálnom, például 100%-ot elérnem a játékban vagy megcsinálni a levéldarabok összegyűjtéséről szóló küldetést ahhoz, hogy előjöjjön a szellem, vagy eddig szimplán ügyetlen voltam, rosszkor voltam a rossz helyen és emiatt maradtam le Leonora Johnson szelleméről?