Rám számíthatsz.NikitaDragovich írta:Sziasztok!
Valaki szeretne segíteni nekem az Online rablásokban 16:00-tól vagy 17:00-tól? Most a negyedik rablás második előkészületénél tartok. Három emberre lenne szükségem. Várom a jelentkezéseket!
Nálam csak akkor laggol, ha valamilyen járművel nagyon felgyorsítok. Ilyenkor nemhogy csak az épületek nem töltenek be, az egész 4-5 másodpercet szaggat. De ez szerintem általános dolog.Franklin írta:Nem szertnék nyavajogni mindenért, DE nektek nem laggol egy hajszálnyit az Online? Mert nekem jó sokszor alig vannak épületek. (PS3)
Akkor ez azt jelenti hogy gyengék MÁR a ps3 a gta 5-höz?Americanviking írta:Nekem is laggol, de a gyenge PC-m miatt
Ha gondolod vegyél fel Steamen (kekesi13) és segíthetek eligazodni egy kicsit, megmutatni mi mire jó.totyak írta:Ma is játszottam pár kört online, de őszintén szólva még mindig nem tiszta mi a különbség a Quick job és a Play job között. Elvileg, ha jól értem a Quick job-ba minden beletartozik, ami a térképen is van, illetve az elérhető a mobilról is. A Play job meg talán csak a R* által kreált, illetve a R* által elismert rajongói kreálmányokat tartalmazza (illetve azokat, amiket én csinálok)? Ha így van, akkor mégiscsak értem.
De pl. ha rámegyek Quick job-ban a Race-re, miért sorsol ki egyet automatikusan, miért nem választhatok? Vagy, ha választani akarok, keresgéljek a térképen?
Esetleg valaki lenne olyan kedves, hogy az egyes játékmódokat leírja, hogy nagyjából miről szólnak? Nyilván nem a Race, vagy a Deathmatch kategóriákra gondolok, hanem a többire. Sajnos a nevüket nem tudom fejből egyelőre. Játszottam pár Mission-t, azokban pl. többnyire valami droggal kapcsolatos küldetés volt.
Heist-okat továbbra sem kapom, pedig 14-es szintű vagyok és 120 ezerért vettem valami házikót. High-end kéró, ha minden igaz.
Sokszor nagyon idegesítő, hogy elindítok egy bármilyen játékot és szinte sosincs játékos. Küldök invit-et, meg is jelenik egy csomó játékos, csak éppen nem nagyon akarnak csatlakozni. De ha véletlenül csatlakoznak, akkor meg olyan nehezen akar elindulni a játék (legalább is a mai napon). Illetve rengetegszer eljátssza a játék, hogy kiírja bal alul, hogy éppen nem tud szerverhez csatlakozni, ezért nem tud menteni. Vicces dolog ez egy online játékban.
Hogy tudnék csatlakozni a GTA Place Elite Crew-hoz? Elvileg küldtem SC-on keresztül egy kérést, de nem vagyok benne biztos, hogy mindent jól csináltam. Kínai nekem ez a sok online izé Ha csatlakoznék, akkor automatikusan barátom lenne az összes többi csapattag is és tudnák egymással játszani?
Az én játékom nem Steam-es. SC accot tudok felvenni barátnak, úgy tudsz csak segíteni.kekesi írta:Ha gondolod vegyél fel Steamen (kekesi13) és segíthetek eligazodni egy kicsit, megmutatni mi mire jó.totyak írta:Ma is játszottam pár kört online, de őszintén szólva még mindig nem tiszta mi a különbség a Quick job és a Play job között. Elvileg, ha jól értem a Quick job-ba minden beletartozik, ami a térképen is van, illetve az elérhető a mobilról is. A Play job meg talán csak a R* által kreált, illetve a R* által elismert rajongói kreálmányokat tartalmazza (illetve azokat, amiket én csinálok)? Ha így van, akkor mégiscsak értem.
De pl. ha rámegyek Quick job-ban a Race-re, miért sorsol ki egyet automatikusan, miért nem választhatok? Vagy, ha választani akarok, keresgéljek a térképen?
Esetleg valaki lenne olyan kedves, hogy az egyes játékmódokat leírja, hogy nagyjából miről szólnak? Nyilván nem a Race, vagy a Deathmatch kategóriákra gondolok, hanem a többire. Sajnos a nevüket nem tudom fejből egyelőre. Játszottam pár Mission-t, azokban pl. többnyire valami droggal kapcsolatos küldetés volt.
Heist-okat továbbra sem kapom, pedig 14-es szintű vagyok és 120 ezerért vettem valami házikót. High-end kéró, ha minden igaz.
Sokszor nagyon idegesítő, hogy elindítok egy bármilyen játékot és szinte sosincs játékos. Küldök invit-et, meg is jelenik egy csomó játékos, csak éppen nem nagyon akarnak csatlakozni. De ha véletlenül csatlakoznak, akkor meg olyan nehezen akar elindulni a játék (legalább is a mai napon). Illetve rengetegszer eljátssza a játék, hogy kiírja bal alul, hogy éppen nem tud szerverhez csatlakozni, ezért nem tud menteni. Vicces dolog ez egy online játékban.
Hogy tudnék csatlakozni a GTA Place Elite Crew-hoz? Elvileg küldtem SC-on keresztül egy kérést, de nem vagyok benne biztos, hogy mindent jól csináltam. Kínai nekem ez a sok online izé Ha csatlakoznék, akkor automatikusan barátom lenne az összes többi csapattag is és tudnák egymással játszani?
Nem-nem. A teklefonon a Quick Job egy véletlenszerű meccsbe dob be, a Play Job pedig meghívások konkrét meccsekbe, a játék kiírja a nevét, és vagy elfogados, vagy nem.totyak írta:Ma is játszottam pár kört online, de őszintén szólva még mindig nem tiszta mi a különbség a Quick job és a Play job között. Elvileg, ha jól értem a Quick job-ba minden beletartozik, ami a térképen is van, illetve az elérhető a mobilról is. A Play job meg talán csak a R* által kreált, illetve a R* által elismert rajongói kreálmányokat tartalmazza (illetve azokat, amiket én csinálok)? Ha így van, akkor mégiscsak értem.
De amit te mondasz, az a telefon középső ikonja és a neve Job list. Az megvan, hogy oda ilyen random felkérések ugranak be és ha tetszik elfogadom. Amit én mondok, az a játékból Esc-el kilépve, felül az Online fület választva jön elő. Azon belül lesz egy Jobs fül és utána van Quick jobs és Play Jobs lehetőség. A Quick Jobs tiszta, ugyanaz, mint a telefonban. Kiválasztom a kategóriát és random bedob egy játékba. De mi a Play jobs? Mi a különbség?Visali írta:Nem-nem. A teklefonon a Quick Job egy véletlenszerű meccsbe dob be, a Play Job pedig meghívások konkrét meccsekbe, a játék kiírja a nevét, és vagy elfogados, vagy nem.totyak írta:Ma is játszottam pár kört online, de őszintén szólva még mindig nem tiszta mi a különbség a Quick job és a Play job között. Elvileg, ha jól értem a Quick job-ba minden beletartozik, ami a térképen is van, illetve az elérhető a mobilról is. A Play job meg talán csak a R* által kreált, illetve a R* által elismert rajongói kreálmányokat tartalmazza (illetve azokat, amiket én csinálok)? Ha így van, akkor mégiscsak értem.
Választani a szünet menüből lehet csak.
A Survival egy kooperatív túlélő játszma. Legfeljebb 4 játékos játsza egy csapatban, és 10 hullámon (szint) át jön hullámonként 20-30 fő ellenség, akiket meg kell ölni. MInél tovább túl kell élni. Ha meghalsz, a következő hullám indulásakor éledsz újra.
A Parachtue Jumpinh értelemszerűen ejtőernyős ugrás. A Versus Missionben egymás ellen vetélkednek a játékosok, ki teljesíti a feladatot, olyan mint a Mafiya Work a GTA IV-ben. A Contact Missionben egy csapatban játszod a küldetést a többiekkel, olyan, mint a kooperatív küldetések voltak a GTA V-ben.
A Capture-nek több módja van, a lényeg, hogy minél több autót, táskát, stb, kell a saját csapatodnak szerezned.
A heist a rablás, az Adversary mód meg olyan küldetéseket takar, ahol csapatok versengenek egymással, ahol az egyik csapat akárhányszor újraéledhet, de csak sawn-off shotgunja van, a másik pedig egyszer halhat meg, de az összes fegyver elérhető számára. Nem sokat próbáltam, de szerintem utóbbi nagyon kiegyensúlyozatlan lett.
A crewba elvuleg kaptál meghívt, csak el kell fogadnod. A crew ttagok nem lesznek automatikusan a barátaid, de behívhatod őket játszani. Sajnos PC-n csak páran vagyunk tagok.