Visali én vagyok az TheGTAKING! Bocs, hogy újra regisztráltam, de ezt nem hagyom már szó nélkül, és a következményeket vállalom! Na Visali én nem másolok a GTAPlaceről! Dr.Wolf másolt a GTAPlaceről! Én nem, ja és MarkeXbox valami! Miért beszélsz ki engemet? Mi a bajod az oldalammal? Ártottam én neked vagy mi? Mond már el? És én nem másolok a GTAPlaceről! Már hetek óta egyedül írok cikkeket, ha nem hiszed el, akkor küldök az oldalamról pár cikket! Ja és amikor mondtad, hogy jelentkezek a Totalgaming-ra akkor én a Word-öt használtam! Mindig a Word-öt használom! Akkor ne mond már, hogy helytelenül írok! Ezt is a Word-el írtam! És nem bocsátok meg senkinek sem! Mert mindig bocsássak meg mindenkinek! Én a luzer mi? Egész életemben mindig megbocsátottam mindenkinek! De most már nem! Elegem van, akkor sem megyek el a GTAPlaceről! Imádom ezt az oldalt, amikor megláttam ezt az oldalt akkor gondoltam, hogy ez a világ legjobb oldala! Visali ne haragudj rám! Bocs, hogy GTAPlaces adminak adtam ki magam, de le akartam állítani Dr.Wolf-ot! Mert te nem tudtad! És esküszöm, hogy többé nem csinálok, ilyent csak most ne tilts ki! Légyszi ne bánts Visali! Csak te ne! Te vagy ennek az oldalnak a szíve! Tisztelek bro! Nagyon tisztelek téged meg a GTAPlace-t is csak MarkeXbox-ot nem tisztelem, mert kibeszél engemet! Amikor azt sem tudja, hogy már hetek óta egyedül írok, cikkeket küldjek pár cikket az oldalamról! Ha nem hisztek, nekem megmutatom! Légyszi Visali bocsáss meg és ne tilts ki! Köszönöm szeretlek bro! Esküszöm, ha csinálom a GTA Chicago 2, akkor szerepelni fogsz benne. Csak bocsáss, meg és ne tilts ki! Légyszi Visali! Gondold meg! Tudod, hogy jót akartam! Nem vagyok rossz ember, jó ember vagyok, jó tanuló vagyok! Nem is gondolnátok, hogy milyen vagyok valójában. Egy tisztességes, becsületes, jó tanuló gyerek vagyok, akinek van akarat ereje, megbocsátása, kitartó, van álma! Ilyen ember nem mindig van, ja meg 190 cm vagyok ezt csak érdekesség miatt mondtam
! Csak légyszi Visali bocsáss meg és ne tilts ki! Adj, még egy esélyt esküszöm, jó leszek, Köszönöm üdv bro